- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Ben bi şeyi beceremeyince bir daha yapmıyorum öyle bir huyum varUnuyla alakalı da olabilir hemen pes etmemek lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi şeyi beceremeyince bir daha yapmıyorum öyle bir huyum varUnuyla alakalı da olabilir hemen pes etmemek lazım
Burma baklava mıOklava çekmesi yapçok kolay
Bende öyleydim ilk su böreğimi asla unutmamBen bi şeyi beceremeyince bir daha yapmıyorum öyle bir huyum var
AynenBurma baklava mı
Tamam börekte açalımEl açması börek olarak yıllaar önce çarşaf böreği denemiştim. Hep yırtıldı sinir oldum
Onun dışında oklava ile tek basıma açmadım, annemlere yardımcı olmaya calışmışlığım var
Hayırdır nevoşTamam börekte açalım
Biz bahçeye gidince hep o delikte içeriz. Tadı çok güzelGerçi bana çay olsunAynen öyle. Değme markalara taş çıkarır
Bencede şart oldu
Bence o tatlı hazırC A N O tatlı yapacağına köfte yapsaydın ya
Tatlın çok güzel olmuş Hiç canım çekmezdi canım çekti efsane olmuşKalkıp tatlı yapasım var ama kırılmış ceviz yok
Direk açarım diyorKendine okadar güveniyor işte
Ulan senin kolay dediğin kesin zordur.
Sen hiç bakmasaydınBence o tatlı hazır
Semaver gibisi olur mu bide odun ateşiBiz bahçeye gidince hep o delikte içeriz. Tadı çok güzelGerçi bana çay olsun
Yaparız yaHayırdır nevoş
Bi köfteleri mi yapsaydık
O daha zorUlan senin kolay dediğin kesin zordur.
Ben dümdüz cevizli ev baklavası yapayım bi
EyvahTamam börekte açalım
Bence baklavaEn kolayı hangisi bunun ben öyle midye falan uğraşamam saçlarım dikilir sinirden
EvetBence o tatlı hazır
Bence baklava kolayO daha zor
Tatlıdan nefret ediyorum bu ara, sorun yok. Asıl darbeyi bana yaprak sarmaları vurmuştu.Sen hiç bakmasaydın
Bence engelleTatlıdan nefret ediyorum bu ara, sorun yok. Asıl darbeyi bana yaprak sarmaları vurmuştu.