- 5 Mayıs 2020
- 12.737
- 39.468
Aliminyumda güzel kızarıyor bir de. Börek hatta kek bile cok güzel oluyor.Farkettim en güzeli alüminyum valla. Telle telle kullan. Hiç bişey olmuyor
Bir tane edinmem lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aliminyumda güzel kızarıyor bir de. Börek hatta kek bile cok güzel oluyor.Farkettim en güzeli alüminyum valla. Telle telle kullan. Hiç bişey olmuyor
Olsun değerKendisi de öyle demiş zaten anca nevoş
Denediğim de saat tutayımHiç sanmıyorumDaha çabuk yaparsın.
Benimde büyük yok iki tane minik var onlarda her şeye olmuyor. Bir tane dikdörtgenim var oda minikAliminyumda güzel kızarıyor bir de. Börek hatta kek bile cok güzel oluyor.
Bir tane edinmem lazım.
Ne zaman?Denediğim de saat tutayım
Benimde vardı kaynana da kaldı maalesef benimde almam lazım. Börek falan güzel oluyor. Tencereleri de öyle. Bir dolma sar pişir. Tadı bile bi başka oluyor sankiAliminyumda güzel kızarıyor bir de. Börek hatta kek bile cok güzel oluyor.
Bir tane edinmem lazım.
Ha gayret nevoşNe zaman?
Ayyy çayı hele muhteşemBenimde vardı kaynana da kaldı maalesef benimde almam lazım. Börek falan güzel oluyor. Tencereleri de öyle. Bir dolma sar pişir. Tadı bile bi başka oluyor sanki
Büyük alalım birer taneBenimde büyük yok iki tane minik var onlarda her şeye olmuyor. Bir tane dikdörtgenim var oda minik
Yarın yapacak hali yok sende yaniHa gayret nevoş
YarışmadaNe zaman?
Baklava açarız sonra el açması börekBüyük alalım birer tane
Aynen ya tadı da başka oluyor. Alüminyum çaydanlığın bile çayı başka oluyorBenimde vardı kaynana da kaldı maalesef benimde almam lazım. Börek falan güzel oluyor. Tencereleri de öyle. Bir dolma sar pişir. Tadı bile bi başka oluyor sanki
Önce bir deneme mi yapsanYarışmada
El açması börek olarak yıllaar önce çarşaf böreği denemiştim. Hep yırtıldı sinir oldumBaklava açarız sonra el açması börek
Geçen kol böreği yaptım. Sen denedin mi
Aynen öyle. Değme markalara taş çıkarırAyyy çayı hele muhteşem
Bencede şart olduBüyük alalım birer tane
Aynen ya tadı da başka oluyor. Alüminyum çaydanlığın bile çayı başka oluyor
Kendine okadar güveniyor işteÖnce bir deneme mi yapsan
En kolayı hangisi bunun ben öyle midye falan uğraşamam saçlarım dikilir sinirdenÖnce bir deneme mi yapsan
Unuyla alakalı da olabilir hemen pes etmemek lazımEl açması börek olarak yıllaar önce çarşaf böreği denemiştim. Hep yırtıldı sinir oldum
Onun dışında oklava ile tek basıma açmadım, annemlere yardımcı olmaya calışmışlığım var
Oklava çekmesi yapçok kolayEn kolayı hangisi bunun ben öyle midye falan uğraşamam saçlarım dikilir sinirden