- 12 Aralık 2019
- 17.472
- 54.128
Amin minikhayirli olsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin minikhayirli olsun canim
Yaaa canım gözünaydınn
Bebekmi geliyor yoksa hayırlısıyla gelsin çok sevindim
Korunma konusunda işi şansa bırakmamayı öğrenmiş olduk ikinci gebeliklerde. Geçmiş olsun, hayırlı olsun.Amin kızlar. Asla hazır değilim. planlı değildi ama bile bile lades oldu. Göz göre göre geldi yani geçen ay adet oldum. Eşim tutundu, sütün korur, zaten 3 sene olmadı, emziriyorsun hamile kalmazsın diye Ama kazın ayağı öyle olmadı. Bu ay şok geçirdim. Hayırlısını diliyorum Allahtan Oğlum daha çok küçük. daha bir düzen kuramadık. ben hazır mıyım bilmiyorum. Kafam çok çok karışık. Allah hayırlısını versin inşallah
Saldın zehirigitme burdaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen olmadan ben asla yaşayamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın yasocum,nasıl geçti hastane durumların ne zaman başlanacak kısmetse.Günaydın
Günaydın ablam.Günaydın yasocum,nasıl geçti hastane durumların ne zaman başlanacak kısmetse.
Günaydın yasocum,ne güzel bir haber böyle,hayırlısı olsun da güzel haberlerini alalım senden.Günaydın ablam.
2-2 buçuk haftaya başlanıyor nasipse ablam.
İnşallah ablamGünaydın yasocum,ne güzel bir haber böyle,hayırlısı olsun da güzel haberlerini alalım senden.
Her zaman yanındayızİnşallah ablam
Damakların nasıl oldu?
Buyrun benim
Rica ederim canım. Hamburger de sen de daha fazla oy alırsınız diye düşünmüştüm. Her kategoride yanıldığımı tarifler oluyor. Allahtan kalkanı tutturmuşumçok teşekkür ederim
İyi ki varsınızHer zaman yanındayız
Dün dikiş için gittim 2 tanesinde biraz bekleyelim dedi,yarın sabah gidecem alıncak bakalım,dr görecek hemde ölçü alınacak