- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
İnşallah canım benimİnşallah bian once denk gelsin su beyaz atlı dr bu kınuda sende rahatla kalmasın agrın falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benimİnşallah bian once denk gelsin su beyaz atlı dr bu kınuda sende rahatla kalmasın agrın falan
İkinci bebito mu geliyoorrrrr
Neeey yeni bebiş miiiiii
İkinci bebito mu geliyoorrrrr
Evet kızlar. Kan verdim dün 14.69 çıktı. yarın bir daha vereceğim kısmetse. Bakalım artmış mı ne olmuş göreceğim. sağlık sigortası yaptırayım dedim, tanıdığınız var mı bilgi alabileceğim? Nete bilgilerimi yazıp sorunca sapık gibi dadanıyorlar.Neeey yeni bebiş miiiiii
Ay cok sevındım aysom sürpriz yapmıs yani sürpriz mi oldu istiyormuydunuz bilmiyorum ama sevındım cok aslana kardeş gelmesineEvet kızlar. Kan verdim dün 14.69 çıktı. yarın bir daha vereceğim kısmetse. Bakalım artmış mı ne olmuş göreceğim. sağlık sigortası yaptırayım dedim, tanıdığınız var mı bilgi alabileceğim? Nete bilgilerimi yazıp sorunca sapık gibi dadanıyorlar.
O konu hakkında bilgim yok canım.Evet kızlar. Kan verdim dün 14.69 çıktı. yarın bir daha vereceğim kısmetse. Bakalım artmış mı ne olmuş göreceğim. sağlık sigortası yaptırayım dedim, tanıdığınız var mı bilgi alabileceğim? Nete bilgilerimi yazıp sorunca sapık gibi dadanıyorlar.
Hayırlı olsun canım benimEvet kızlar. Kan verdim dün 14.69 çıktı. yarın bir daha vereceğim kısmetse. Bakalım artmış mı ne olmuş göreceğim. sağlık sigortası yaptırayım dedim, tanıdığınız var mı bilgi alabileceğim? Nete bilgilerimi yazıp sorunca sapık gibi dadanıyorlar.
Ohaaaaaa topik coştu
Yaaaaa sürprize bak yaa resmen yılbaşı hediyesi gözün aydın inş güzel geçer aysom huni hazır mı huniEvet kızlar. Kan verdim dün 14.69 çıktı. yarın bir daha vereceğim kısmetse. Bakalım artmış mı ne olmuş göreceğim. sağlık sigortası yaptırayım dedim, tanıdığınız var mı bilgi alabileceğim? Nete bilgilerimi yazıp sorunca sapık gibi dadanıyorlar.
Bişey olmuyo sosyalim girince ısınıyosunYaaaaa sürprize bak yaa resmen yılbaşı hediyesi gözün aydın inş güzel geçer aysom huni hazır mı huni
Nööööeeeeyyyyy
Ay cok sevındım aysom sürpriz yapmıs yani sürpriz mi oldu istiyormuydunuz bilmiyorum ama sevındım cok aslana kardeş gelmesine
O konu hakkında bilgim yok canım.
Sağlıcakla gelsin dünyaya Çok sevindim sizin adınıza
Hayırlı olsun canım benim
Ohaaaaaa topik coştu
Yaaaaa sürprize bak yaa resmen yılbaşı hediyesi gözün aydın inş güzel geçer aysom huni hazır mı huni
Amin kızlar. Asla hazır değilim. planlı değildi ama bile bile lades oldu. Göz göre göre geldi yani geçen ay adet oldum. Eşim tutundu, sütün korur, zaten 3 sene olmadı, emziriyorsun hamile kalmazsın diye Ama kazın ayağı öyle olmadı. Bu ay şok geçirdim. Hayırlısını diliyorum Allahtan Oğlum daha çok küçük. daha bir düzen kuramadık. ben hazır mıyım bilmiyorum. Kafam çok çok karışık. Allah hayırlısını versin inşallahNööööeeeeyyyyy
Allah yardımcın olsun kuzum
Rabbim kolaylık versin canımAmin kızlar. Asla hazır değilim. planlı değildi ama bile bile lades oldu. Göz göre göre geldi yani geçen ay adet oldum. Eşim tutundu, sütün korur, zaten 3 sene olmadı, emziriyorsun hamile kalmazsın diye Ama kazın ayağı öyle olmadı. Bu ay şok geçirdim. Hayırlısını diliyorum Allahtan Oğlum daha çok küçük. daha bir düzen kuramadık. ben hazır mıyım bilmiyorum. Kafam çok çok karışık. Allah hayırlısını versin inşallah
Sıra bendeOhaaaaaa topik coştu
Tecrubeni yirimBişey olmuyo sosyalim girince ısınıyosun
Kuzum Allah verdiyse vardır bir bildiği, dağına göre kar su akar yolunu bulur. İnş en güzeli olur canim aysomAmin kızlar. Asla hazır değilim. planlı değildi ama bile bile lades oldu. Göz göre göre geldi yani geçen ay adet oldum. Eşim tutundu, sütün korur, zaten 3 sene olmadı, emziriyorsun hamile kalmazsın diye Ama kazın ayağı öyle olmadı. Bu ay şok geçirdim. Hayırlısını diliyorum Allahtan Oğlum daha çok küçük. daha bir düzen kuramadık. ben hazır mıyım bilmiyorum. Kafam çok çok karışık. Allah hayırlısını versin inşallah
Birlikte büyürler kuzu, sonrası güzellik.Amin kızlar. Asla hazır değilim. planlı değildi ama bile bile lades oldu. Göz göre göre geldi yani geçen ay adet oldum. Eşim tutundu, sütün korur, zaten 3 sene olmadı, emziriyorsun hamile kalmazsın diye Ama kazın ayağı öyle olmadı. Bu ay şok geçirdim. Hayırlısını diliyorum Allahtan Oğlum daha çok küçük. daha bir düzen kuramadık. ben hazır mıyım bilmiyorum. Kafam çok çok karışık. Allah hayırlısını versin inşallah
Geldi mi geldi miSıra bende