- 28 Haziran 2011
- 59.263
- 149.540
Adam kandırmış gibi duruyo dimi yasomBirlikte büyürler kuzu, sonrası güzellik.
İnşallah kızın olur
Yalnız fena şapa oturmuşsun yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam kandırmış gibi duruyo dimi yasomBirlikte büyürler kuzu, sonrası güzellik.
İnşallah kızın olur
Daha iki gün önce doktor test yapmış ama negatif tühhhGeldi mi geldi mi
Bencede Frida’m, enişte akıllı. Bizim kız zaten canından bezmişti uykusuzluktan, oyunu anlamasına fırsat vermemiş enişte. alsemAdam kandırmış gibi duruyo dimi yasom
Önümüzdeki maçlara bakiiiciizzDaha iki gün önce doktor test yapmış ama negatif tühhh
Yanlış bence karışmış nevosDaha iki gün önce doktor test yapmış ama negatif tühhh
Ah guzuyu tenhada yakalamışlar yasomBencede Frida’m, enişte akıllı. Bizim kız zaten canından bezmişti uykusuzluktan, oyunu anlamasına fırsat vermemiş enişte. alsem
Önümüzdeki maçlara bakiiiciizz
Rabbim size çifter çifter versin inşallahYanlış bence karışmış nevos
Bana mucize lazım ama yasoma versin inşallah nevosRabbim size çifter çifter versin inşallah
Mucizelere kapımız hep açıkBana mucize lazım ama yasoma versin inşallah nevos
Kapı açıldı nevos
Rabbim kolaylık versin canım
Sen halledersinBeraber büyürler
Sonra rahat edersin. Her hamilelik bir olmaz. Birincide yaşadıklarını bunda yaşamazsın. Her şey çok güzel olacak
Kuzum Allah verdiyse vardır bir bildiği, dağına göre kar su akar yolunu bulur. İnş en güzeli olur canim aysom
Birlikte büyürler kuzu, sonrası güzellik.
İnşallah kızın olur
Bu konu hakkında seninle hiç konuşmadık, sen anlatana kadar da sormayacağım Frida’m.Bana mucize lazım ama yasoma versin inşallah nevos
hayirli olsun canimgerçekten daha bu doğumun etkilerini Atamadım üstümden hem ruhen hem fiziken. Psikolojim alt üst oldu şu an. Hayırlı olsun, hayırlı evlat olsun, sağlıklı olsun başka bi şey istemem.
Evet yasom Allah büyük belli olmaz herşeyin hayırlısı hepimiz için senin için az kaldı inşBu konu hakkında seninle hiç konuşmadık, sen anlatana kadar da sormayacağım Frida’m.
Ama Rabbimden dilemeyi hiçbir zaman kesme, mucize Rabbimin.
“Ol” demesi ile olur her şey, umutsuzluk iyi bir şey değil.
Amin canımEvet yasom Allah büyük belli olmaz herşeyin hayırlısı hepimiz için senin için az kaldı inş
İsterse olur kuzumAmin canım
Allah nasip ederse az kaldı
Evet hamburgeri kaptırdıgın için çok üzülmüştünCanom biliyor musun bu tarifi hiç istemedim çok korktum aslinda JOYz Bebesi çok gaz verdi al al al yaparsın diye onun sayesinde oldu yoksa ben senin tarifi çok istemiştim kocama kapak yapacağım için ayrica mutlu oldum
Ben daha buralardayım önden seni alalımBide JOYz hanımefendisi var Biran önce fasülyeliğeee inşallah