- 20 Mart 2008
- 140.589
- 210.732
- 60
kötü
Ne oldu ki
1 kerede nasılsın bal0ncuk demiosunNe oldu ki
Geçmiş olsun ablacım,bitince çok güzel olacaktır sonucu düşünDün diş işlerim bitti üstte hiç diş yok çekildi,nene oldum bile 7tanesini çektiler rahat konuşamıyom bile uyuşuk hala .
Oy kıyamam fazla gelemedim bu ara zaten ama bu ay nasıl geçti anlamadım bile hastalıklar peş peşe çocuklar yakalandı ,sonra eşim ,bu hafta yerli malları uğraşıyorum , ayy anlatırken gene yoruldum1 kerede nasılsın bal0ncuk demiosun
geçmiş olsun ablacımDün diş işlerim bitti üstte hiç diş yok çekildi,nene oldum bile 7tanesini çektiler rahat konuşamıyom bile uyuşuk hala .
ay eşin hakkında yazdığına koptum ama yaOy kıyamam fazla gelemedim bu ara zaten ama bu ay nasıl geçti anlamadım bile hastalıklar peş peşe çocuklar yakalandı ,sonra eşim ,bu hafta yerli malları uğraşıyorum , ayy anlatırken gene yoruldum
Başkalarında ne var ki
yöresel yemek (yıldız)Başkalarında ne var ki
Vayyy bir yıldız kaymış o zaman ve şef olabilmiş sadeceyöresel yemek (yıldız)
Çok sağol kukrişim,implant takıldı 5 tane,7 çekim oldu kemik tozu kondu,üstte hiç diş yok.Geçmiş olsun ablacım,bitince çok güzel olacaktır sonucu düşün
Çok sağol kuzucum,sızlama var biraz şişlik ve hafif morluk,ilaçlarıda alıyorum.geçmiş olsun ablacım
diş ağrısı fena ya
ay eşin hakkında yazdığına koptum ama ya
geçmiş olsun jennam
yaaaaVayyy bir yıldız kaymış o zaman ve şef olabilmiş sadece
Geçmiş olsun ablaDün diş işlerim bitti üstte hiç diş yok çekildi,nene oldum bile 7tanesini çektiler rahat konuşamıyom bile uyuşuk hala .
Babamda yaptırmıştı abla zor ondan biliyorum.ama sonucu iyi olacakÇok sağol kukrişim,implant takıldı 5 tane,7 çekim oldu kemik tozu kondu,üstte hiç diş yok.
İnşallah güzel olurda rahatlarım.
Çok sağol kuzucum,sızlama var biraz şişlik ve hafif morluk,ilaçlarıda alıyorum.
Sağol canısıGeçmiş olsun abla