- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsınNasılsın aşkom ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsınNasılsın aşkom ?
Ben de iyiyim aşkom, çok şükürİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Allah iyilik versin aşkomBen de iyiyim aşkom, çok şükür
Yaptimya onu açarım er geçKonuyu aç görelim
CanımcımmSen var yaa sen perişkom süperiinnngg
Benim kız okuldan hasta geldi ya ateşi var onla ilgilendim kaldı öyle konu.gece açabilirsem açarım acamazsam yarın açarım artıkNe yaptığını aşırı merak ettim periskom
Yaaa kuzuuu geçmiş olsun acil şifalar minnakimasen genede konuyu aç çatladım yada bana ne yaptığını söyleYaptimya onu açarım er geç
Canımcımm
Benim kız okuldan hasta geldi ya ateşi var onla ilgilendim kaldı öyle konu.gece açabilirsem açarım acamazsam yarın açarım artık
Çok geçmiş olsun canımYaptimya onu açarım er geç
Canımcımm
Benim kız okuldan hasta geldi ya ateşi var onla ilgilendim kaldı öyle konu.gece açabilirsem açarım acamazsam yarın açarım artık
Geçmiş olsun canım. Sizi de buldu demekYaptimya onu açarım er geç
Canımcımm
Ne zamanSiz sormadan söyleyim yapacağum
Yarın ya da cuma inşallah olmadı cumartesiNe zaman
Sakın geç kalma erken gelYarın ya da cuma inşallah olmadı cumartesi
O iş bende ablişSakın geç kalma erken gel
Allah kolaylık versin canımO iş bende abliş
Sağol bal teyzosuuu açtım kuzuYaaa kuzuuu geçmiş olsun acil şifalar minnakimasen genede konuyu aç çatladım yada bana ne yaptığını söyle
Sağol ablamÇok geçmiş olsun canım
Sağol canomsorma ama belliydi kuzu dün tiyatroya gittiler sınıfca birde buz gibiydi arabayı baya bir beklediler okulun bahçesinde valla korkusunu çektimGeçmiş olsun canım. Sizi de buldu demek
Allah iyilik versin aşkom