- 20 Mart 2008
- 140.589
- 210.732
- 60
Buz torbasını koydum yanağıma şişlik var biraz vura vura söktüler kaplamayı beynimde yankılandı resmen.Babamda yaptırmıştı abla zor ondan biliyorum.ama sonucu iyi olacak
İnşallah güzel ,sorunsuz ,olsunÇok sağol kukrişim,implant takıldı 5 tane,7 çekim oldu kemik tozu kondu,üstte hiç diş yok.
İnşallah güzel olurda rahatlarım.
Çok sağol kuzucum,sızlama var biraz şişlik ve hafif morluk,ilaçlarıda alıyorum.
Sen anlatırken içim kıyıldı şuan ablaBuz torbasını koydum yanağıma şişlik var biraz vura vura söktüler kaplamayı beynimde yankılandı resmen.
İnşallah kukricim o kadar emek veriliyor bide parası tabi.İnşallah güzel ,sorunsuz ,olsun
Fiyatlarda uçmuştur şimdiİnşallah kukricim o kadar emek veriliyor bide parası tabi.
Hamd olsun iyiyim canım ,sen nasılsın
Genel olarak iyiyim aşırı bir sıkıntı yok şimdiik,sabah büskivüye çay katıp yedim.Sen anlatırken içim kıyıldı şuan abla
Sonucu güzel olsun canım ablam
Hep iyi ol inşallahHamd olsun iyiyim canım ,sen nasılsın
Canım benim sende hep iyi ol mutlu olHep iyi ol inşallahbende iyiyim şükür balım
İnşallah ablamGenel olarak iyiyim aşırı bir sıkıntı yok şimdiik,sabah büskivüye çay katıp yedim.
İnşallah pericim sağolkemik tozu konulan yerde sızlama var biraz oda geçecek tabi
Korkma cidden diş çekiminden daha kolay duymuyorsun bile,markasına göre değişiuor fiatıda işin uznanını bulacaksın cene cerrahı yapıyor kaplamayla birlikte 6500 tuttu oda kampanya fiatı.Fiyatlarda uçmuştur şimdibana da lazımda korkuyorum
Genel olarak iyiyim şu anda,onlarda geçecek tabi.İnşallah ablam
Çok çok geçmiş olsun gül goncam,Rabbım acil şifalar versin inşallahGenel olarak iyiyim şu anda,onlarda geçecek tabi.
Geçmiş olsun ablacımGenel olarak iyiyim şu anda,onlarda geçecek tabi.
Çok sağol çicemm teşekkürler,inşallah rahat geçer herşeyÇok çok geçmiş olsun gül goncam,Rabbım acil şifalar versin inşallahferaha çıkarsın tez zamanda
Çok sağol teşekkürler necoşcumGeçmiş olsun ablacım
Geçmiş olsun ablaDün diş işlerim bitti üstte hiç diş yok çekildi,nene oldum bile 7tanesini çektiler rahat konuşamıyom bile uyuşuk hala .