- 24 Haziran 2015
- 39.836
- 154.437
Allah razı olsun canım,tabisi senden temiz niyetinden hadi bekliyorumRabbim şafi isminle sifa nasip etsin insallah bütün bildiklerimi okucam simdi
Yuzünde serinlik hissedersen benden geldi emin ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım,tabisi senden temiz niyetinden hadi bekliyorumRabbim şafi isminle sifa nasip etsin insallah bütün bildiklerimi okucam simdi
Yuzünde serinlik hissedersen benden geldi emin ol
BekleAllah razı olsun canım,tabisi senden temiz niyetinden hadi bekliyorum
Tamam
Sizin orda polis yok mu cancagizim ?
Elma güzelleştirirİhtiyacın yok amaİlk ve son olsun
Canim gözlerimden yaş geldi okurken esne esne esnedim insAllah sifa olur azcik kendini okut istersen
Ayy, insanı deli eder böylesiÇok şükür ama eşim salya sümük Git test yaptır diyorum, sende yoksa bende de yoktur diyor.ona göre nezle olmuş
Turist seviyollaÇook, ama kimseye karışmıyorlar
Beni bir gece hastaneden eve getiriyorlardı, hemen durdurdular
İstanbullulara yasak yok burada sanırım, tüm yasaklar yerli halka
Allah kabul etsinCanim gözlerimden yaş geldi okurken esne esne esnedim insAllah sifa olur azcik kendini okut istersen
Amin insallah canimAllah kabul etsin
Yemin ederim bende nasıl esnedim.Canim gözlerimden yaş geldi okurken esne esne esnedim insAllah sifa olur azcik kendini okut istersen
Nazar olmuştur aşkoma,Yemin ederim bende nasıl esnedim.
Ağzına sağlık canım, Allah razı olsun
Öyle ama aşko bu bir kaç gündür garip bir şekilde böyle nasıl desem içim tiriyor bir sıkıntı bir halsizlikYoruluyorsun
Biz sevmiyoruzTurist seviyolla
Biri etmiş galiba gerçekten aşko neyimi buldu iseNazar olmuştur aşkoma,
Kan değerlerin falan düşmüş olabilirÖyle ama aşko bu bir kaç gündür garip bir şekilde böyle nasıl desem içim tiriyor bir sıkıntı bir halsizlik
Neyin yok ki maşaallah her şey varBiri etmiş galiba gerçekten aşko neyimi buldu ise