- 24 Eylül 2018
- 97.871
- 293.795
Sonuç hala yok mu?Gidip kitap okuyayım bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç hala yok mu?Gidip kitap okuyayım bari
Ay süper,çok şükürHEEEEEYYYYY MİLLLEEEEETTTTTT
Eki Görüntüle 2816267
Neden çıkmişlarmiHafta sonu tüm Türkiye'de sokağa çıkmak yasak değil mi ?
Yok,çıkabilirler mi diye merak ediyorumNeden çıkmişlarmi
Yok,çıkabilirler mi diye merak ediyorum
Hava da mis gibi, ama yassahHeee olabiler
Bizde eylulle şoka gittik okadarHava da mis gibi, ama yassah
Ya o bile yetmistir onaBizde eylulle şoka gittik okadar
50tl soktu beni zararaYa o bile yetmistir ona
Naletin paraları o yiyecek50tl soktu beni zarara
Burada ne insan sesleri ne de araba sesleri bitiyor, herkes sokaktaHafta sonu tüm Türkiye'de sokağa çıkmak yasak değil mi ?
Sizin orda polis yok mu cancagizim ?Burada ne insan sesleri ne de araba sesleri bitiyor, herkes sokakta
Burdada öyle yaso boşa bu kapanmaBurada ne insan sesleri ne de araba sesleri bitiyor, herkes sokakta
Çok şükür kuzu
Çok şükür ama eşim salya sümük Git test yaptır diyorum, sende yoksa bende de yoktur diyor.ona göre nezle olmuşAy süper,çok şükür
Gözün aydın canımHEEEEEYYYYY MİLLLEEEEETTTTTT
Eki Görüntüle 2816267
Sağ ol bebeğimGözün aydın canım
E gitsin o da öyle bir durum varsaÇok şükür ama eşim salya sümük Git test yaptır diyorum, sende yoksa bende de yoktur diyor.ona göre nezle olmuş
Küçük çocuk olsa tutayım kolundan götüreyim ama 31 yaşında adam. 190 da boyu var. Elimden bi şey gelmiyor ki cennam.E gitsin o da öyle bir durum varsa
Gözümün önüne geldi de zorlaman insallah yoktur onda da o zaman canım.Küçük çocuk olsa tutayım kolundan götüreyim ama 31 yaşında adam. 190 da boyu var. Elimden bi şey gelmiyor ki cennam.