Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk yazdı dedim yaNaziklerin Ali’yi @alsem almış
Elma acıktırıyor.Sindirimi kolaylaştırıyor40 yılda 1 elma yedim karnım acıktı tam tersi olması gerekmiyor muydu?
Meyve açıktiriyo40 yılda 1 elma yedim karnım acıktı tam tersi olması gerekmiyor muydu?
Ama herkesin farklıYazın gelin oldu,kardeşim hala geçirmediGeçirmez inşaallahÇok şükür ama eşim salya sümük Git test yaptır diyorum, sende yoksa bende de yoktur diyor.ona göre nezle olmuş
Okuyup üfleyemmiYaa üstümde bir ağırlık normalde hiç yatmam halbusi bu ara hiç yattigim. Yerden kalkasım yok
İyi bari ,meyve hiç yemem normalde,böyle acıkınca ne oluyor dedim.Elma acıktırıyor.Sindirimi kolaylaştırıyor
YoruluyorsunYaa üstümde bir ağırlık normalde hiç yatmam halbusi bu ara hiç yattigim. Yerden kalkasım yok
Elma en çok acıktıranıİyi bari ,meyve hiç yemem normalde,böyle acıkınca ne oluyor dedim.
Hiç yatmaz benim aretimYaa üstümde bir ağırlık normalde hiç yatmam halbusi bu ara hiç yattigim. Yerden kalkasım yok
Vallahi okusana bir şifa niyetine bu ara bende birşey var gerçekten üstümde birşey hissediyorumOkuyup üfleyemmi
İlk ve son olsunElma en çok acıktıranı
En azından işleri halledip yatıyordum aretimHiç yatmaz benim aretim
Daha da yememMeyve açıktiriyo
Biliyorum aretim,yarına bomba gibi olursun inşallahEn azından işleri halledip yatıyordum aretim
Abdesim var canim burdan okuyumVallahi okusana bir şifa niyetine bu ara bende birşey var gerçekten üstümde birşey hissediyorum
Oku canım ağzına sağlıkAbdesim var canim burdan okuyum
İnşallah aretimBiliyorum aretim,yarına bomba gibi olursun inşallah
Rabbim şafi isminle sifa nasip etsin insallah bütün bildiklerimi okucam simdiOku canım ağzına sağlık