- 14 Haziran 2019
- 13.327
- 47.099
Ben kendım iyiyimde eşimin yengesi ve babannesi covıdden vefat ettiler dun yengesi bugunde babannesı yogun bakımdaydılar zatenİyiyim şükür, sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kendım iyiyimde eşimin yengesi ve babannesi covıdden vefat ettiler dun yengesi bugunde babannesı yogun bakımdaydılar zatenİyiyim şükür, sen nasılsın?
Dalga geçmek istedi çakal ama avlandı kendisi
Ah başınız sağ olsun canım benim. Allah rahmet eylesinBen kendım iyiyimde eşimin yengesi ve babannesi covıdden vefat ettiler dun yengesi bugunde babannesı yogun bakımdaydılar zaten
Aminn ayşocum sagolasınAh başınız sağ olsun canım benim. Allah rahmet eylesin
Yeni üye olmuş. Olduktan 10 dk sonra bana mesaj atmışTanıdık bırı herhalde
Kiminle dans ediyor oDalga geçmek istedi çakal ama avlandı kendisi
Herhalde yani. Aptal sandı beni herhaldeKiminle dans ediyor o
Başınız sağ olsun canımMekanları cennet olsunBen kendım iyiyimde eşimin yengesi ve babannesi covıdden vefat ettiler dun yengesi bugunde babannesı yogun bakımdaydılar zaten
Cokta akıllıca davranamamıs koftehorYeni üye olmuş. Olduktan 10 dk sonra bana mesaj atmış
Herhalde yani. Aptal sandı beni herhalde
Amin cennacım gidemıyoruzda memleketlerı farklı bıyer bız baska yerdeyız cok degısık bır surec bu covidBaşınız sağ olsun canımMekanları cennet olsun
O kadar çalışmış saksı napsınnnCokta akıllıca davranamamıs koftehor
Benim de bir arkadaşımın babası vefat etti, normal zaman olsa camiler almaz,o kadar iyi biriydi,gidemedik biz de yasak diye Ayni şehirde ama olamadiAmin cennacım gidemıyoruzda memleketlerı farklı bıyer bız baska yerdeyız cok degısık bır surec bu covid
Sımdı mune ban hocayı cagırınca aklı basına gelırO kadar çalışmış saksı napsınnn
Dogrunaynı sehırde bıle gidilmiyorBenim de bir arkadaşımın babası vefat etti, normal zaman olsa camiler almaz,o kadar iyi biriydi,gidemedik biz de yasak diye Ayni şehirde ama olamadi
Ben onu özelden şikayet ettim. çoktan uçmuşturSımdı mune ban hocayı cagırınca aklı basına gelır
Allah ailesine sabırlar versinBen kendım iyiyimde eşimin yengesi ve babannesi covıdden vefat ettiler dun yengesi bugunde babannesı yogun bakımdaydılar zaten
Aynen canım, maalesefDogrunaynı sehırde bıle gidilmiyor
Başınız sağ olsun canımBen kendım iyiyimde eşimin yengesi ve babannesi covıdden vefat ettiler dun yengesi bugunde babannesı yogun bakımdaydılar zaten