- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 96.230
- 29
Şu aliyi rahat bırakın artık belliki nazik olamıyorNaziklerin Ali’yi alsem almış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu aliyi rahat bırakın artık belliki nazik olamıyorNaziklerin Ali’yi alsem almış
Aldım yaptım ama sor nasıl yaptım. Moralim sıfırın altında. yengeyle dayı da pozitif çıktı.Naziklerin Ali’yi alsem almış
Geçmiş olsun kuzumya inşallah sizde çıkmazAldım yaptım ama sor nasıl yaptım. Moralim sıfırın altında. yengeyle dayı da pozitif çıktı.
Geçmiş olsun canım ya sonucun çıktımı?Aldım yaptım ama sor nasıl yaptım. Moralim sıfırın altında. yengeyle dayı da pozitif çıktı.
Geçmiş olsun kuzumya inşallah sizde çıkmaz
Teşekkür ederim kızlar inşallah çıkmaz Covid merkezini aradım 24 saati bulabilir çıkması dediler henüz yok yaniGeçmiş olsun canım ya sonucun çıktımı?
SeverizVayyyy perim
Kuzu bazılarının duyuyorum aynı gün çıkıyor niye çıkmadiki seninkiTeşekkür ederim kızlar inşallah çıkmaz Covid merkezini aradım 24 saati bulabilir çıkması dediler henüz yok yani
İnşallah canım dikkat edin kendinize şakası yok vallahi en kötü dönemdeyizTeşekkür ederim kızlar inşallah çıkmaz Covid merkezini aradım 24 saati bulabilir çıkması dediler henüz yok yani
Bebeğim normalde 6-7 saate çıkıyordu Zaten ama laboratuvara gece 00.45’te gitmiş. O saatten sonra işleme aldılarsa ondan çıkmıyor herhalde. ooofffğKuzu bazılarının duyuyorum aynı gün çıkıyor niye çıkmadiki seninki
Öyle kuzumİnşallah canım dikkat edin kendinize şakası yok vallahi en kötü dönemdeyiz
Olabilir kuzum herhangi bir rahatsızlık varmı pekiBebeğim normalde 6-7 saate çıkıyordu Zaten ama laboratuvara gece 00.45’te gitmiş. O saatten sonra işleme aldılarsa ondan çıkmıyor herhalde. ooofffğ
Öyle kuzum
Kime kız zere ye de anlattıMinnosprenses kız sadece sana anlatmamıs tanışma hikayesini profilde biri yazmış onada anlaatmis
Ter boşalıyor üstümden, onun haricinde bi şey yok tatlım. boğaz acıması var ama o hep olan bi şey. Öksürüyorum ha ben astımdan ve faranjitten dolayı, onu belirti olarak görmüyorum. Farklı değil çünküOlabilir kuzum herhangi bir rahatsızlık varmı peki
Rya3592 diye birineKime kız zere ye de anlattı
He o bizim kız onada anlattıRya3592 diye birine
Keşke ondan olmasın canım benim inşallah temiz çıkar sonucun haber et bizede.Ter boşalıyor üstümden, onun haricinde bi şey yok tatlım. boğaz acıması var ama o hep olan bi şey. Öksürüyorum ha ben astımdan ve faranjitten dolayı, onu belirti olarak görmüyorum. Farklı değil çünkü
Maşallah anlatmadigi az herhaldeHe o bizim kız onada anlattı
Benimki çok nazik idiŞu aliyi rahat bırakın artık belliki nazik olamıyor