• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
IMG_20210403_140732.jpg

😎❤️😁

Aldım yaptım ama sor nasıl yaptım. Moralim sıfırın altında. yengeyle dayı da pozitif çıktı. 🤦🏻‍♀️
Geçmiş olsun kuzumya inşallah sizde çıkmaz🙄

Teşekkür ederim kızlar inşallah çıkmaz Covid merkezini aradım 24 saati bulabilir çıkması dediler henüz yok yani
Kuzu bazılarının duyuyorum aynı gün çıkıyor niye çıkmadiki seninki

Teşekkür ederim kızlar inşallah çıkmaz Covid merkezini aradım 24 saati bulabilir çıkması dediler henüz yok yani
İnşallah canım dikkat edin kendinize şakası yok vallahi en kötü dönemdeyiz 😔

Kuzu bazılarının duyuyorum aynı gün çıkıyor niye çıkmadiki seninki
Bebeğim normalde 6-7 saate çıkıyordu Zaten ama laboratuvara gece 00.45’te gitmiş. O saatten sonra işleme aldılarsa ondan çıkmıyor herhalde. ooofffğ
İnşallah canım dikkat edin kendinize şakası yok vallahi en kötü dönemdeyiz 😔
Öyle kuzum 😢

Bebeğim normalde 6-7 saate çıkıyordu Zaten ama laboratuvara gece 00.45’te gitmiş. O saatten sonra işleme aldılarsa ondan çıkmıyor herhalde. ooofffğ

Öyle kuzum 😢
Olabilir kuzum herhangi bir rahatsızlık varmı peki

Olabilir kuzum herhangi bir rahatsızlık varmı peki
Ter boşalıyor üstümden, onun haricinde bi şey yok tatlım. boğaz acıması var ama o hep olan bi şey. Öksürüyorum ha ben astımdan ve faranjitten dolayı, onu belirti olarak görmüyorum. Farklı değil çünkü

Ter boşalıyor üstümden, onun haricinde bi şey yok tatlım. boğaz acıması var ama o hep olan bi şey. Öksürüyorum ha ben astımdan ve faranjitten dolayı, onu belirti olarak görmüyorum. Farklı değil çünkü
Keşke ondan olmasın canım benim 🤲 inşallah temiz çıkar sonucun haber et bizede.

Back