but, u forgot to say good morning teacherSiddoooowwwn pileseeee
Günaydın canım, okulunu ve öğrencilerini mi özledingood morning class
Kafandami yoksaGözlüğümü bulamadım, ondan ezbere okur gibi okuyup, cevaplıyorum
Bu arada hala bulamadım
galibaGünaydın canım, okulunu ve öğrencilerini mi özledin
Afiyet olsun sanada,dışarda ne etçen gene alışveriş mi yoksa.Bende çay suyunu koydum, kahvaltı hazırlayacağım. Sonra yine dışarı
Aynen psricimGüzel bi yarıs olsunda napalım artık abla
Hep boynumda,sadece okurken bide burada kullanıyorum,2.25 oldu her iki gözde.Abla sakin gözlügü çıkarma
Koltuk kenarlarınada bak benim hep sehbanın üzerinde durur çıkarır oraya bırakırım.Gözlüğümü bulamadım, ondan ezbere okur gibi okuyup, cevaplıyorum
Bu arada hala bulamadım
Ayyyy en sevdiğim varyaa
Benimki yatarken gözümden çıkar, uyanınca takarım.Pat pat diye atıyor sonra heyecan dorukta olacak yine bak gör
Benim gözlük herp boynumda benle geziyor evin içinde
Sürekli takıyorsun demek ki,yakın gözlük mü yoksa.Benimki yatarken gözümden çıkar, uyanınca takarım.
Neyse, yatağın kendi yattığım tarafında arıyordum, eşimin tarafındaymış
Ne yok kiDısarda ne var ki
Astigmat var bende ablam.Sürekli takıyorsun demek ki,yakın gözlük mü yoksa.
Neyse bulmuşsun gözlüğünü.
Ne yok ki
Eşime işe gelme dedi yine fabrikanın dr. Rapor alıp gönderilecek.
Sonra, kar lastikleri çıkartılacak.
Ardından, bir cenaze var, oraya uğramam lazım.
Daha sonra pazara uğrayacağım.
Bankaya gidip, bir dekont var çıkarttırmam gereken, onu çıkarttırıp, Gümrük önü vergi dairesine gideceğim. 2 kere ödenmiş bir trafik cezamız var, ilkinde para eksik yollanmış, hata eşimin ama benim kartımla yapıldı ödeme
Aylar oldu başvuru yapıldığı, hala param gelmedi, mobil uygulamasının ekran görüntüsü ile başvurmuştuk, belki dekont gerekebilir
Sonra ne yaparım, İnan bilmiyorum
Cenazeye gitme be durumlar zaten malum mazaret uydur hiç değilse.Astigmat var bende ablam.
Valla bende gitmiyorum cenazeye gecen kızmislar hatta ama gidemem bir kardesime gittimCenazeye gitme be durumlar zaten malum mazaret uydur hiç değilse.
Gitmemek lazım,kim kızarsa kızsın bu şartlarda bile yani kızılıyorsa sallamam yani.Valla bende gitmiyorum cenazeye gecen kızmislar hatta ama gidemem bir kardesime gittim
Oyyy işlerin cok yogunmus yasicimm allah kolaylıklar versinNe yok ki
Eşime işe gelme dedi yine fabrikanın dr. Rapor alıp gönderilecek.
Sonra, kar lastikleri çıkartılacak.
Ardından, bir cenaze var, oraya uğramam lazım.
Daha sonra pazara uğrayacağım.
Bankaya gidip, bir dekont var çıkarttırmam gereken, onu çıkarttırıp, Gümrük önü vergi dairesine gideceğim. 2 kere ödenmiş bir trafik cezamız var, ilkinde para eksik yollanmış, hata eşimin ama benim kartımla yapıldı ödeme
Aylar oldu başvuru yapıldığı, hala param gelmedi, mobil uygulamasının ekran görüntüsü ile başvurmuştuk, belki dekont gerekebilir
Sonra ne yaparım, İnan bilmiyorum
Bizim buranın cenazeleri pandemiden beri dışarıda oluyor, evlere girmek yasak. Teyzem ve eniştemi bir 5 dk görüp, işime döneceğim.Cenazeye gitme be durumlar zaten malum mazaret uydur hiç değilse.
Uzak dur yinede olurmu.Bizim buranın cenazeleri pandemiden beri dışarıda oluyor, evlere girmek yasak. Teyzem ve eniştemi bir 5 dk görüp, işime döneceğim.
Teyzem kızmaz, ama 4 ay önce de kayınvalidesi vefat etti, gidemedim. Pazarın yanında hemen ev, gitmişken uğrayayım diyorumValla bende gitmiyorum cenazeye gecen kızmislar hatta ama gidemem bir kardesime gittim
Sağolasın canımOyyy işlerin cok yogunmus yasicimm allah kolaylıklar versin