Çok güzel, Eylül uyanmadı o zamanİyiyim yasom enerjik uyandım bugun yine keyfim yerinde o yuzden
Estagfirullah fülüzüm özğr dilencek sey değil yahu şaka yapıyorumm gel mıncırcamVallahami ozaman özür dilerim
Guten morgen ayşogood morning class
Demi süper geçer yineBende iyiyim abla yeni kategori heyecanını yasıyoruz
Merhaba ben parikoÇok güzel, Eylül uyanmadı o zaman
Günaydın ablacım, nasılsın?Günaydınlar yasocum
Gü aydınlar paricim,iyiyim sağol sen nasılsın
İnşallah abla ama az çekişmeli olsun bu kezGuten morgen ayşo
Demi süper geçer yine
Gümaydın yasom iyiyimsağol kahvaltı yapacağım birazdan,sen nasılsınGünaydın ablacım, nasılsın?
Çok şükür canım benim, bende iyiyimIyiyim canim sen nasilsin
Çok güzel, Eylül uyanmadı o zaman
Hızlı gonzales olcam derken fülüzle benı karıstırıyon yasiiciimBenim hatlar karıştı, gözlüğümü bulayım
Bende çay suyunu koydum, kahvaltı hazırlayacağım. Sonra yine dışarıGümaydın yasom iyiyimsağol kahvaltı yapacağım birazdan,sen nasılsın
Pat pat diye atıyor sonra heyecan dorukta olacak yine bak görİnşallah abla ama az çekişmeli olsun bu kezkalbim dayanmıyor
Benim gözlük herp boynumda benle geziyor evin içindeBenim hatlar karıştı, gözlüğümü bulayım
Belli olduBenim hatlar karıştı, gözlüğümü bulayım
Güzel bi yarıs olsunda napalım artık ablaPat pat diye atıyor sonra heyecan dorukta olacak yine bak gör
Benim gözlük herp boynumda benle geziyor evin içinde
Abla sakin gözlügü çıkarmaPat pat diye atıyor sonra heyecan dorukta olacak yine bak gör
Benim gözlük herp boynumda benle geziyor evin içinde
Dısarda ne var kiBende çay suyunu koydum, kahvaltı hazırlayacağım. Sonra yine dışarı
Gözlüğümü bulamadım, ondan ezbere okur gibi okuyup, cevaplıyorumHızlı gonzales olcam derken fülüzle benı karıstırıyon yasiiciim
Ozaman cıkamazsın dısarı gozluk yokGözlüğümü bulamadım, ondan ezbere okur gibi okuyup, cevaplıyorum
Bu arada hala bulamadım