- 28 Haziran 2011
- 60.288
- 151.814
Hayallerin gerçek olma gibi bir huyu var beybi o günlerde gelecek inş senin gibi tatlı kv başlarında taşısın gelinlerYa evet öyle olacak galiba
Bir zamanlar bugünler hayaldi şimdi de o günler hayal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayallerin gerçek olma gibi bir huyu var beybi o günlerde gelecek inş senin gibi tatlı kv başlarında taşısın gelinlerYa evet öyle olacak galiba
Bir zamanlar bugünler hayaldi şimdi de o günler hayal
Çok güzel bir zamanlama olmuşBiraz zorlanırsın ama sonra çok güzel olurHer şeyi birlikte yaparlarSağ salim doğsun büyüsün de etsinler artık napalım orası kaçınılmaz 2 oğlanla
Yaa evet Boy ver hele oralarda durum neBenim gibi olacaksın he iki oğlan anası Sağlıkla sıhhatle doğsun
Valla hergün kavga bağrış çağrış Özellikle yatma vakti geldiğinde Hunimizi takıp devam ediyoruzYaa evet Boy ver hele oralarda durum ne
Oğlunu paylaşamayan kv olmayayım daHayallerin gerçek olma gibi bir huyu var beybi o günlerde gelecek inş senin gibi tatlı kv başlarında taşısın gelinler
Çok zorlanacagım kesin ama tünelin ucunda ışık var herhaldeÇok güzel bir zamanlama olmuşBiraz zorlanırsın ama sonra çok güzel olurHer şeyi birlikte yaparlar
Ay benim 2 abim var aynı böyle 1.5 yaş falan var aralarında. Ayy soluksuz kavga ederlerlerdi soluksuzzz her günValla hergün kavga bağrış çağrış Özellikle yatma vakti geldiğinde Hunimizi takıp devam ediyoruz
İşte aynı durum bizde de var umarım sizde olmazAy benim 2 abim var aynı böyle 1.5 yaş falan var aralarında. Ayy soluksuz kavga ederlerlerdi soluksuzzz her gün
Ben pek geçinebilen 2 erkek cocugu görmedim ama hayırlısı inşallah olmazİşte aynı durum bizde de var umarım sizde olmaz
Senden beklemem kuzumOğlunu paylaşamayan kv olmayayım da
Kavga etmeyen var mıArada yaş farkı çok olunca farklı kavgalar oluyor. Büyükler küçükle bir türlü uyum sağlayamıyorAy benim 2 abim var aynı böyle 1.5 yaş falan var aralarında. Ayy soluksuz kavga ederlerlerdi soluksuzzz her gün
Evet ya bunu da kendimden biliyorum abi terörünü dibine kadar yaşamış biri olarakKavga etmeyen var mıArada yaş farkı çok olunca farklı kavgalar oluyor. Büyükler küçükle bir türlü uyum sağlayamıyor
Canları sağolsun ya varsın dövüşsünler 7/24 napalımO yüzden yaş farkının az olması daha iyi bence
Babası Doğu istiyor Benim bir fikrim yok henüzİsim düşündünüz mü