- 22 Temmuz 2017
- 44.383
- 131.708
Öyle yapacağım ablam, uzaktan uzaktanUzak dur yinede olurmu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapacağım ablam, uzaktan uzaktanUzak dur yinede olurmu.
Normal bekliyoruz zaten o yüzden böyle bekliyoruz bi aksilik olmazsa eğer kiSağlıcakla dünyaya gelsinde,doğum normalmi sezaryen mi olacak.
En güzeli zaten.Öyle yapacağım ablam, uzaktan uzaktan
Eli kulağında artık her an ben geliyorum diyecek.Normal bekliyoruz zaten o yüzden böyle bekliyoruz bi aksilik olmazsa eğer ki
Devamlı oluyormu öylebugün galiba bize toplu teste töreni yapacaklar
Günaydınlar perimGünaydın hayırlı güzel cumalar ballarim
GünaydınlarHayırlı sabahlar
Gunaydin perimGünaydın hayırlı güzel cumalar ballarim
abla en son şubatta yapmışlardı toplu test. keşke yapsalar valla. pazartesi kayınvalidenin köyüne gittik. ben 2 maskeyle oturdum ama kuzenin 1'i ve teyze pozitif çıkmış dün gece. gerçi diyorum bizde olsa 4 günde bu belirti verirdi ama inşallah yoktur.Devamlı oluyormu öyle
Umarım yoktur canım ya,test bu açıdsn iyi olacak.abla en son şubatta yapmışlardı toplu test. keşke yapsalar valla. pazartesi kayınvalidenin köyüne gittik. ben 2 maskeyle oturdum ama kuzenin 1'i ve teyze pozitif çıkmış dün gece. gerçi diyorum bizde olsa 4 günde bu belirti verirdi ama inşallah yoktur.
evet abla. akşam dedim benim adama kalk gidelim hastaneye test verelim diye, hiç belirtimiz yok keyfe keder yapmazlar dedi. gitmedik.Umarım yoktur canım ya,test bu açıdsn iyi olacak.
Insallah cikmaz canim biseyevet abla. akşam dedim benim adama kalk gidelim hastaneye test verelim diye, hiç belirtimiz yok keyfe keder yapmazlar dedi. gitmedik.
inşallah kuzum.Insallah cikmaz canim bisey
Bu sefer iş yerinin yapacağı testte belliolur zaten.evet abla. akşam dedim benim adama kalk gidelim hastaneye test verelim diye, hiç belirtimiz yok keyfe keder yapmazlar dedi. gitmedik.
inşallah yaparlar. bize bi şey demediler ama başka kurumdaki arkadaştan öğrendim ben.Bu sefer iş yerinin yapacağı testte belliolur zaten.
Teşekkür ederim kuzum