- 20 Mart 2008
- 141.125
- 212.191
- 60
Sağlıcakla dünyaya gelsinde,doğum normalmi sezaryen mi olacak.Evet artık yolun sonu bekliyorum bende heyecan ve merakla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıcakla dünyaya gelsinde,doğum normalmi sezaryen mi olacak.Evet artık yolun sonu bekliyorum bende heyecan ve merakla
Rabbim sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin inşallahEvet artık yolun sonu bekliyorum bende heyecan ve merakla
Günaydınlar ablacımm nasılsınGünaydınlar fülüzüm
Pro oldu yanisüper
Gümaydınlar mervişim
Hayırlı olsun,sağlıcakla dünyaya gelsin bebeğinizde
Günaydın yasicimGünaydınlar herkese, hayırlı Cumalar
Gunaydin yasoGünaydınlar herkese, hayırlı Cumalar
Günaydın parim, nasılsınGünaydın yasicim
Günaydın FilizCan’ım, nasılsın?Gunaydin yaso
İyiyim yasom enerjik uyandım bugun yine keyfim yerinde o yuzdenGünaydın parim, nasılsın
Uyandim ben sana günaydin demedimmi yoksaE Elif_Eylul fülüzümmm uyanamadın mı daha
Iyiyim canim sen nasilsinGünaydın FilizCan’ım, nasılsın?
Günaydınlar yasocumGünaydınlar herkese, hayırlı Cumalar
Gü aydınlar paricim,iyiyim sağol sen nasılsınGünaydınlar ablacımm nasılsın
Maşallah sana ozamanİyiyim yasom enerjik uyandım bugun yine keyfim yerinde o yuzden
Bana gunaydın demedinnn bende daha gun senın ıcın ayamadı sanmıstım fülüzğm eylülde cok oluyo ama erkenden neden kalkıyomusssUyandim ben sana günaydin demedimmi yoksa
Kahvalti ettim eylül bebe uyandı çay keyfi yapamadim
Günaydın canım
Gunaydin canimgood morning class
Bende iyiyim abla yeni kategori heyecanını yasıyoruzGünaydınlar yasocum
Gü aydınlar paricim,iyiyim sağol sen nasılsın
Vallahami ozaman özür dilerimBana gunaydın demedinnn bende daha gun senın ıcın ayamadı sanmıstım fülüzğm eylülde cok oluyo ama erkenden neden kalkıyomusss