Aynen 100 verelimAa buna direkt kadroyol+ssk+yemek
Bir seferinde elimdeki telefonu bulamayıp bayağı panik olmuştumAyy düşünmek dahi istemiyorumtövbe yarabbim sen korktuğumuzu başımıza getirme
Ama ben geçenlerde ceketimi unutuyordum giymeyi demese eşim öyle çıkacaktim
Nevoo abla duyyyAa buna direkt kadroyol+ssk+yemek
İyi ki kendini unutmamışsın
Yok bu direk iki farklı turmuşYaaBenimkide öyle birşey işte arada başka hattın travayi geliyormuş bende hep ona denk gelmişim
Bende annem hasta yatarken evde fazla uzun yalnız kalmasın diye eczaneye markete falan kostur koştur çıkardım bir gün yine markete çıktım bir ara ayaklarıma baktım birine başka babet diğerine başka giymisimBir seferinde elimdeki telefonu bulamayıp bayağı panik olmuştum
LeylaaaaaBir seferinde elimdeki telefonu bulamayıp bayağı panik olmuştum
Efil efilBir anı daha
Lisedeyim, o zamanlar bürümcük elbiseler moda, arkadaşlarla buluşacağız. Sabah çıktım, akşamüstü eve döndüm. Annem balkonda, beni bekliyor.
Evin önüne geldiğimde annem çemkirmeye başladı, öyle saydırıyor ki, ne olduğunu anlamadım. Tam eve girerken bir tokat yedim, bağırıyor rezil diye
Meğer ben o bürümcük elbisenin altına jüpon giymeyi unutmuşum
Her şey meydanda
Nevoo abla duyyy
Aman vallahi sorma ablaya bir rezillikTi anlatamam bee deli gibi döndük geri eve tabi gören gördü yolda
Deliyiz yaBende annem hasta yatarken evde fazla uzun yalnız kalmasın diye eczaneye markete falan kostur koştur çıkardım bir gün yine markete çıktım bir ara ayaklarıma baktım birine başka babet diğerine başka giymisim
Yiğidin malıBir anı daha
Lisedeyim, o zamanlar bürümcük elbiseler moda, arkadaşlarla buluşacağız. Sabah çıktım, akşamüstü eve döndüm. Annem balkonda, beni bekliyor.
Evin önüne geldiğimde annem çemkirmeye başladı, öyle saydırıyor ki, ne olduğunu anlamadım. Tam eve girerken bir tokat yedim, bağırıyor rezil diye
Meğer ben o bürümcük elbisenin altına jüpon giymeyi unutmuşum
Her şey meydanda
Ya asko yaaaBende annem hasta yatarken evde fazla uzun yalnız kalmasın diye eczaneye markete falan kostur koştur çıkardım bir gün yine markete çıktım bir ara ayaklarıma baktım birine başka babet diğerine başka giymisim
Her daim
100 puanBende annem hasta yatarken evde fazla uzun yalnız kalmasın diye eczaneye markete falan kostur koştur çıkardım bir gün yine markete çıktım bir ara ayaklarıma baktım birine başka babet diğerine başka giymisim
Amin inşaallahKurban olduğum Mevlam bugunlerimizi aratmasın be en kotu günümüz böyle olsun,iyi güldük daim olsun