Deliligimi kanıtlamış oldummu bu yetermiki kadroya girebilmek için sor bakım aretine
İş yerinde pazara gitme planları yapıyorum. Yanımdaki elemanla muhabbet ediyoruz işlerini kontrol ediyorum bir yandan. Dedim iş çıkışı pazara geçerim, alışverişimi yaparım.Yok elticimPatlat sende bir saçmalık
69.5 aldınDeliligimi kanıtlamış oldummu bu yetermiki kadroya girebilmek için sor bakım aretine
Zaten öyleyizFıstık gibi de oluruz belki
Oo ,su çokzelmisİş yerinde pazara gitme planları yapıyorum. Yanımdaki elemanla muhabbet ediyoruz işlerini kontrol ediyorum bir yandan. Dedim iş çıkışı pazara geçerim, alışverişimi yaparım.
Bu arada pazar Perşembe akşamından kuruluyor, Cuma akşamı toplanıyor.
O ara şef geldi, meğer arkamızda dinliyormuş.
Yasemin, sen bu akşam hangi pazara gideceksin, pazar sen mesaiden çıkana kadar kalkacak dedi
Ne kalkması dedim, Bu akşamdan kuruluyor, Cuma gündüz çalıştığıma göre, Cumartesi de kendi mahallemdekine gidemeyeceğime göre, bu akşam iş çıkışı pazara geçeceğim dedim.
Anladım Yasemin, sen aşağı in, bir şekerli çay iç, kendine gel dedi
Bugün Cuma dedi
Eee giremedimmi şimdi69.5 aldın
İş yerinde pazara gitme planları yapıyorum. Yanımdaki elemanla muhabbet ediyoruz işlerini kontrol ediyorum bir yandan. Dedim iş çıkışı pazara geçerim, alışverişimi yaparım.
Yasemin, sen bu akşam hangi pazara gideceksin, pazar sen mesaiden çıkana kadar kalkacak dedi
Ne kalkması dedim, Bu akşamdan kuruluyor, Cuma gündüz çalıştığıma göre, Cumartesi de kendi mahallemdekine gidemeyeceğime göre, bu akşam iş çıkışı pazara geçeceğim dedim.
Bugün Cuma dedi
Aretim kabul eder ederDeliligimi kanıtlamış oldummu bu yetermiki kadroya girebilmek için sor bakım aretine
Hoşgeldin yasomİş yerinde pazara gitme planları yapıyorum. Yanımdaki elemanla muhabbet ediyoruz işlerini kontrol ediyorum bir yandan. Dedim iş çıkışı pazara geçerim, alışverişimi yaparım.
Bugün Cuma dedi
Biraz daha lazımEee giremedimmi şimdi
Bak daha napiiim napiiiiiiiim işte goruyon halimiBiraz daha lazımGerçi kolonya yerine limon ağacı 5 puan daha yapabilir
Bütünlemeye kaldın aşko daha sacma saçmalığın varsa anlatabilirsinDeliligimi kanıtlamış oldummu bu yetermiki kadroya girebilmek için sor bakım aretine
DelüüüüüBak daha napiiim napiiiiiiiim işte goruyon halimi
Ben önümü göremiyordum ki, nereye yetişeceğimi bilmiyordum. Eve geldiğim gibi, gözlük ve üst başımla aç bil aç uyuyakalıyordum
Sana 80 verelim
Benimde başıma çok geliyor
GuzuuuumBen önümü göremiyordum ki, nereye yetişeceğimi bilmiyordum. Eve geldiğim gibi, gözlük ve üst başımla aç bil aç uyuyakalıyordum
Bende düşünüyorum şuanDurun ben bir tane daha bulayım
Haklısın canımBen önümü göremiyordum ki, nereye yetişeceğimi bilmiyordum. Eve geldiğim gibi, gözlük ve üst başımla aç bil aç uyuyakalıyordum