Bize bunlarla gel100 puan
Yalnız biz arkadaşla konvers ayakkabılar varya onda siyah bende beyaz teklerini değişip öyle giyer giderdik millette bakardı bunlar ne yapıyor diyeama sonra sonra akım yarattık millet değişik renk renk giyinmeye başlamıştı o sene takı müdür olaya el atana kadar
Amin canımKurban olduğum Mevlam bugunlerimizi aratmasın be en kotu günümüz böyle olsun,iyi güldük daim olsun
Hayırlı gecelerNeyse, çok güldüm ben gece gece
Yarın daha komikleri var, anlatırım
Hayırlı geceler, kendinize cici bakın canlar
Aman yarabbimBir anı daha
Lisedeyim, o zamanlar bürümcük elbiseler moda, arkadaşlarla buluşacağız. Sabah çıktım, akşamüstü eve döndüm. Annem balkonda, beni bekliyor.
Evin önüne geldiğimde annem çemkirmeye başladı, öyle saydırıyor ki, ne olduğunu anlamadım. Tam eve girerken bir tokat yedim, bağırıyor rezil diye
Meğer ben o bürümcük elbisenin altına jüpon giymeyi unutmuşum
Her şey meydanda
Aynen aynen öyle birşey vardı birde renkli bağcık modası100 puan
Yalnız biz arkadaşla konvers ayakkabılar varya onda siyah bende beyaz teklerini değişip öyle giyer giderdik millette bakardı bunlar ne yapıyor diyeama sonra sonra akım yarattık millet değişik renk renk giyinmeye başlamıştı o sene takı müdür olaya el atana kadar
AminKurban olduğum Mevlam bugunlerimizi aratmasın be en kotu günümüz böyle olsun,iyi güldük daim olsun
Amin balım amiiinKurban olduğum Mevlam bugunlerimizi aratmasın be en kotu günümüz böyle olsun,iyi güldük daim olsun
Hayırlı geceler canımNeyse, çok güldüm ben gece gece
Eneeem oradadami vardıAynen aynen öyle birşey vardı birde renkli bağcık modası
Hayırlı geceler cancagizimNeyse, çok güldüm ben gece gece
Tescilli delilerHayırlı kandiller aşkom
İyi geceler yasomNeyse, çok güldüm ben gece gece
Çok şükürTescilli deliler