- 29 Nisan 2015
- 31.360
- 105.528
Kız kadroya hoşgeldin yani 80 le alindinGünaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kadroya hoşgeldin yani 80 le alindinGünaydın canım
Çok şükür elticimHaklısın canımGeçti çok şükür
Seni kabul etmediler mi pembikKız kadroya hoşgeldin yani 80 le alindin
Ben kadroya gireli 3 sene oldu canımKız kadroya hoşgeldin yani 80 le alindin
69.5 verdi nevoSeni kabul etmediler mi pembik
Pijama?Durun durun vallahi billahi buldum yine bir okul anim
Evden arkadaşla çıktık baya yolu yariladik okul yolunu bilin bakalım neyle gidiyodum okula
Külotlu çorap,ya da eşofman,ya da terlikDurun durun vallahi billahi buldum yine bir okul anim
Evden arkadaşla çıktık baya yolu yariladik okul yolunu bilin bakalım neyle gidiyodum okula
Önümüzdeki sacmalamalara bakalim69.5 verdi nevo
Ya ben her seferinde pantolonumu kontrol ederim.Pijamayla falan çıkarım diyeDurun durun vallahi billahi buldum yine bir okul anim
Taksim girlbir kere sınava gittim bir yere baya ara vardı tramvayla başka bir durağa gittim yemek falan yedim geri dönüşte hep gideceğim yönün tersine binmisim üç kere yaptım bunu yanlış geldiğimi farkedip inip biniyorum yine tters oluyor en sonunda görevli doğru tramvaya bindirdi
NaynnPijama?
Terlik bir arada çantasızKülotlu çorap,ya da eşofman,ya da terlik
Aa buna direkt kadro yol+ssk+yemekNaynn
Terlik bir arada çantasız
Ona benzer bir şey bende yaptımbir kere sınava gittim bir yere baya ara vardı tramvayla başka bir durağa gittim yemek falan yedim geri dönüşte hep gideceğim yönün tersine binmisim üç kere yaptım bunu yanlış geldiğimi farkedip inip biniyorum yine tters oluyor en sonunda görevli doğru tramvaya bindirdi
İyi ki kendini unutmamışsınNaynn
Terlik bir arada çantasız
Ona benzer bir şey bende yaptım
Kursa gidiyorum.TranvaylaGiderken görevliye sordum hepsi gider dedi.Bende dönüşte hepsi aynı diye bindim birine Meğer dönüşte 2 yol varmışBayağı gittikten sonra farkettim.1.5 saat sonra eve gittim
Ayy düşünmek dahi istemiyorumtövbe yarabbim sen korktuğumuzu başımıza getirmeYa ben her seferinde pantolonumu kontrol ederim.Pijamayla falan çıkarım diye
Hiç çıkmadım ama korkuyorumKesin bir anısı var
Yaa Benimkide öyle birşey işte arada başka hattın travayi geliyormuş bende hep ona denk gelmişimOna benzer bir şey bende yaptım
Kursa gidiyorum.TranvaylaGiderken görevliye sordum hepsi gider dedi.Bende dönüşte hepsi aynı diye bindim birine Meğer dönüşte 2 yol varmışBayağı gittikten sonra farkettim.1.5 saat sonra eve gittim