- 29 Nisan 2015
- 31.413
- 105.638
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür elticimHaklısın canımGeçti çok şükür
![]()
Seni kabul etmediler mi pembikKız kadroya hoşgeldin yani 80 le alindin![]()
Ben kadroya gireli 3 sene oldu canımKız kadroya hoşgeldin yani 80 le alindin![]()
69.5 verdi nevoSeni kabul etmediler mi pembik![]()
Pijama?Durun durun vallahi billahi buldumyine bir okul anim
Evden arkadaşla çıktık baya yolu yariladik okul yolunu bilin bakalım neyle gidiyodum okula![]()
Külotlu çorap,ya da eşofman,ya da terlikDurun durun vallahi billahi buldumyine bir okul anim
Evden arkadaşla çıktık baya yolu yariladik okul yolunu bilin bakalım neyle gidiyodum okula![]()
Önümüzdeki sacmalamalara bakalim69.5 verdi nevo![]()
Ya ben her seferinde pantolonumu kontrol ederim.Pijamayla falan çıkarım diyeDurun durun vallahi billahi buldumyine bir okul anim
Taksim girlbir kere sınava gittim bir yere baya ara vardı tramvayla başka bir durağa gittim yemek falan yedim geri dönüşte hep gideceğim yönün tersine binmisim üç kere yaptım bunu yanlış geldiğimi farkedip inip biniyorum yine tters oluyoren sonunda görevli doğru tramvaya bindirdi
NaynnPijama?![]()
TerlikKülotlu çorap,ya da eşofman,ya da terlik![]()
Aa buna direkt kadroNaynn
Terlikbir arada çantasız
![]()
Ona benzer bir şey bende yaptımbir kere sınava gittim bir yere baya ara vardı tramvayla başka bir durağa gittim yemek falan yedim geri dönüşte hep gideceğim yönün tersine binmisim üç kere yaptım bunu yanlış geldiğimi farkedip inip biniyorum yine tters oluyoren sonunda görevli doğru tramvaya bindirdi
İyi ki kendini unutmamışsınNaynn
Terlikbir arada çantasız
![]()
Ona benzer bir şey bende yaptım
Kursa gidiyorum.TranvaylaGiderken görevliye sordum hepsi gider dedi.Bende dönüşte hepsi aynı diye bindim birine
Meğer dönüşte 2 yol varmış
Bayağı gittikten sonra farkettim.1.5 saat sonra eve gittim
![]()
Ayy düşünmek dahi istemiyorumYa ben her seferinde pantolonumu kontrol ederim.Pijamayla falan çıkarım diye
Hiç çıkmadım ama korkuyorumKesin bir anısı var
![]()
YaaOna benzer bir şey bende yaptım
Kursa gidiyorum.TranvaylaGiderken görevliye sordum hepsi gider dedi.Bende dönüşte hepsi aynı diye bindim birine
Meğer dönüşte 2 yol varmış
Bayağı gittikten sonra farkettim.1.5 saat sonra eve gittim
![]()