Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fark azaldı yakalarsınBu kezde nevrestenin paçasını yakalayayımda fark cok acılmasın Nevreste
Aşko çocuklarla iftara liste hazırlıyoruzGideyim de gelsinler bari
İnansalar belki kıskanabilirler. Ama inanmıyorlar, sorun orda.Kıskanıyorlar bizi
Hadi yaBen alamayacağımı en başından beri biliyordum
Site güvenli mi diyorlarİnansalar belki kıskanabilirler. Ama inanmıyorlar, sorun orda.
Diğerleri de kaçtı askoAşko çocuklarla iftara liste hazırlıyoruz
Doğumevinin oradaki Migros çalışanları inandı ve kabullendi, oraya gidebilirsin ahskajksjaÇok uzak nevoş biliyon mu
Instagram çekilişi sanıyorlar genelde.Site güvenli mi diyorlar
Yemek saati yaklaşıyor hazırlık vardır:)Diğerleri de kaçtı asko
Nerdeyse vazgeçecek SosyalcikDoğumevinin oradaki Migros çalışanları inandı ve kabullendi, oraya gidebilirsin ahskajksja
Oysa pınarları geçirince bedava olduğunu göreceklerInstagram çekilişi sanıyorlar genelde.
Takılıyorum canımYemek saati yaklaşıyor hazırlık vardır:)
Ama o gitmeden öyle düşünüyorduNerdeyse vazgeçecek Sosyalcik
Orada nerde var ki hemso ,hiç gözümde canlanmadı şuan inanDoğumevinin oradaki Migros çalışanları inandı ve kabullendi, oraya gidebilirsin ahskajksja
Evet canım tatlı ve pastalarda kullanabiliyoruz aynı labne gibiYaa ben de yapayım komşu tiramisu güzel oluyor madem, labne yerine kullabiliyoruz o zaman cheesecake falan da yapılır yani
Çekirge Devlet Hastanesinden Zubeyde'ye inen yolda,sağda,giderken soldaOrada nerde var ki hemso ,hiç gözümde canlanmadı şuan inan
Bie tane alabilsem şükür diyecem hemsoNerdeyse vazgeçecek Sosyalcik
Zübeyde Hanım doğumevi, Çekirge civarı. Acemler desem?Orada nerde var ki hemso ,hiç gözümde canlanmadı şuan inan