- 24 Eylül 2018
- 98.215
- 294.477
- 698
hünkarlar onlineAkşam yemeği saati yaklaştıkça, hünkar beğendinin oyları artıyor, akşam yemeğine yakıştırıyor herhalde oy verenler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hünkarlar onlineAkşam yemeği saati yaklaştıkça, hünkar beğendinin oyları artıyor, akşam yemeğine yakıştırıyor herhalde oy verenler
Botanik park civariymis:)Ya o değil de hemşocum, sen nerede oturuyorsun, her yere uzaksın. Ovaakça’da falan mı
Şehir hastanesinin yolunu bile bilmiyom ben ,bursanin çıkışına beyaz için gidilmez hemso yaaŞehir Hastanesinde var diye kanıt bile sundum,gitmedin
Botanige yürüyerek gidiyorumYa o değil de hemşocum, sen nerede oturuyorsun, her yere uzaksın. Ovaakça’da falan mı
Ya da bir kere gidip 20 tane alacaksınŞehir hastanesinin yolunu bile bilmiyom ben ,bursanin çıkışına beyaz için gidilmez hemso yaa
Gayet merkezi halbuki.Botanige yürüyerek gidiyorum
50 tane alip kapi kapı dağıtmak lazımYa da bir kere gidip 20 tane alacaksın
Evet merkez ama sürekli gitmeyince unutuyorumGayet merkezi halbuki.
Al dağıt o zaman:)50 tane alip kapi kapı dağıtmak lazım
Valla aklımda yok değil nevoş, alabilirsem bari herkes nasiplensinAl dağıt o zaman:)
Orası küçük Migros, 50 tane yoktur. 92’ye bin, direkt önünde indirirler seni. Bir ya da iki kere gidip toplu alsan yeter. Nasılsa kapağı açmadığın sürece uzun dayanıyor. Bir cheesecake yapsan 3-4 paket gider zaten.50 tane alip kapi kapı dağıtmak lazım
Ay senin bazı yorumlarına çok gülüyorum canımhünkarlar online
Yahu, ufacık Sapanca’da bile benim bildiğim 7 tane migros var. Koskoca Bursa’da yok mu?Bi nilüfer var birde çekirge varmış
Sen sapancada misin canım ilk atandığım yer ,çok severim sapancayıYahu, ufacık Sapanca’da bile benim bildiğim 7 tane migros var. Koskoca Bursa’da yok mu?
İyi bari sevindim canımAy senin bazı yorumlarına çok gülüyorum canım
Sosyal beğenmiyorYahu, ufacık Sapanca’da bile benim bildiğim 7 tane migros var. Koskoca Bursa’da yok mu?
Hemso,sen devret bana onları, ben alıp getireyim sanaŞehir hastanesinin yolunu bile bilmiyom ben ,bursanin çıkışına beyaz için gidilmez hemso yaa
Evet canım, Sapancalıyım ve Sapanca’dayımSen sapancada misin canım ilk atandığım yer ,çok severim sapancayı
Pinar fabrikasını üstüne yaparlarsa belkiYa da bir kere gidip 20 tane alacaksın
Beş paket açıp hepsini aynı anda yiyesim var şuanOrası küçük Migros, 50 tane yoktur. 92’ye bin, direkt önünde indirirler seni. Bir ya da iki kere gidip toplu alsan yeter. Nasılsa kapağı açmadığın sürece uzun dayanıyor. Bir cheesecake yapsan 3-4 paket gider zaten.