- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.709
- 498
- 32
Tamamdır komşumm teşekkür ederim ❤Evet canım tatlı ve pastalarda kullanabiliyoruz aynı labne gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır komşumm teşekkür ederim ❤Evet canım tatlı ve pastalarda kullanabiliyoruz aynı labne gibi
Her yeri denemedin henüz hemsomBie tane alabilsem şükür diyecem hemso
Ya hiç görmedim ben ,nerde yaaaÇekirge Devlet Hastanesinden Zubeyde'ye inen yolda,sağda,giderken solda
NeresiVardır o kadar arabayla iki vesait
Bi nilüfer var birde çekirge varmışHer yeri denemedin henüz hemsom
Osmangazililer onlayn.Çekirge Devlet Hastanesinden Zubeyde'ye inen yolda,sağda,giderken solda
NiluferNeresi
Zubeydenin oralarda mıZübeyde Hanım doğumevi, Çekirge civarı. Acemler desem?
Otobüsle inerken sağda hemsom,askeriye gibi bir yer var hatta ,ordan aşağıyaYa hiç görmedim ben ,nerde yaaa
Rica ederim komşumTamamdır komşumm teşekkür ederim ❤
Evet,çok yakın ZubeydeyeZubeydenin oralarda mı
Ben metroya yürüyorum,bana tek vesait o yüzden, sen her yere 2 vesaittirNilufer
Hemso her yeri biliyon hee . Haritadan bakayım biOtobüsle inerken sağda hemsom,askeriye gibi bir yer var hatta ,ordan aşağıya
Yasasin OsmangazililikOsmangazililer onlayn.
Bursalıyam ezeldenHemso her yeri biliyon hee . Haritadan bakayım bi
Levazımın orada. Kime sorsan söylerler. Yanında Soranus Tüpbebek Merkezi var.Otobüsle inerken sağda hemsom,askeriye gibi bir yer var hatta ,ordan aşağıya
Evet,bilmeyen diğer hemsomuzLevazımın orada. Kime sorsan söylerler. Yanında Soranus Tüpbebek Merkezi var.
Şehir Hastanesinde var diye kanıt bile sundum,gitmedinBi nilüfer var birde çekirge varmış