Rica ederim.Ben hiç acmamustim
Evet verdikten sonra fark ettim kalp kalbe karşıymış, rica ederim ben de teşekkür ederimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim.Ben hiç acmamustim
Evet verdikten sonra fark ettim kalp kalbe karşıymış, rica ederim ben de teşekkür ederimm
Ali nazik de gördüğüm en iyisi idi .ben mantının üstüne geçilmez diye düşünüyordum gördüğümden beriAlinazik ile mantı alır diyordum:)
Teşekkür ederim canım, hamur mayalanıyor şimdiAfiyet olsun canım şimdiden coook lezzetli olcak emin ol karamelize sogan ayrı bi tat veriyor
Canım tüm tarifler çok iyi ve popüler:)Herkesin emeğine sağlık:)Ali nazik de gördüğüm en iyisi idi .ben mantının üstüne geçilmez diye düşünüyordum gördüğümden beri
Evet canım öyle gerçekten .Canım tüm tarifler çok iyi ve popüler:)Herkesin emeğine sağlık:)
O kadar çok mantı çeşidi olunca, normal ve beklenen sonuç Firdevs hanımMantıyı harcadılar resmen matmazel
Belli olmaz matmazel belki cantanem gibi son dakika golü atarsınO kadar çok mantı çeşidi olunca, normal ve beklenen sonuç Firdevs hanım
Ben alamayacağımı en başından beri biliyordumAlinazik ile mantı alır diyordum:)
Yaa ben de yapayım komşu tiramisu güzel oluyor madem, labne yerine kullabiliyoruz o zaman cheesecake falan da yapılır yani9 tane aldım 43 kaldı. Dün tiramisu yaptım nefis oldu
Not alıyorum bide. Ne aldım ne kaldı gibi karışıklık olmasın
Bu dediğine patlamış mısırlarım bile gülüyor kukrişimBelli olmaz matmazel belki cantanem gibi son dakika golü atarsın
Yasooo yaaafiyet olsunBu dediğine patlamış mısırlarım bile gülüyor kukrişim Eki Görüntüle 2822739
Sağolasın kukrişimYasooo yaaafiyet olsun
Evlendikte ne oldu,en güzeli bekarlıkEvet düşünmüyorum. Şimdiye kadar istemedim. Çocukken bile derdim. Ben evlenmeyeceğim diye. Kalpten söylenilenler gerçek olur derler. Demekki kalpten düşünmüşüm ki gerçek oldu. Ama halimden memnunum. Kardeşlerim , ailem yeter bana.
Vardır o kadar arabayla iki vesaitToplu taşımaya binmiyorum:)
Arabada her zaman evde olmuyor:)
O taraf ters geliyor:)Senin kaç km 30 mu:)
Herkes kaybolduEtiket makinesi ayağınıza geldi,hali,paspas,kilim ,yolluk
Hadi bakalım cok guzel olur inşallahTeşekkür ederim canım, hamur mayalanıyor şimdi
Ben geldim diye kaçtılarHerkes kayboldu