- 28 Haziran 2011
- 61.097
- 153.718
- 898
Ah hemsom canım hemsom nasıl anlıyor halimiO değil de annemlere gelmişken bugün yine bi Migros’a uğradım. Kasa görevlilerine laf anlatmak Migros’ta çocukla gezmekten daha zor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah hemsom canım hemsom nasıl anlıyor halimiO değil de annemlere gelmişken bugün yine bi Migros’a uğradım. Kasa görevlilerine laf anlatmak Migros’ta çocukla gezmekten daha zor.
alsem pınarı arayacak fabrikayı üstümüze alacağızBitti bittş artık baksana 10 tane ondesinn ama olsun belki pınar bi iyilik yapar bubseferlik 2. Ye de vericem ödül der
Evet verdikten sonra fark ettim kalp kalbe karşıymış, rica ederim ben de teşekkür ederimmTeşekkür ederim Ben de sana verdim.İskenderdi.
Dediğiniz gibi herkesin ki çok güzeldi. 2 oy verme hakkımız vardı. Herkesin eline , emeğine sağlık.
Yok ama onun durum farklı:)Ah hemsom canım hemsom nasıl anlıyor halimi
Kodu tanımlayınca kolay ikna oluyorlar artık sizin kaç pınarınız kaldı geriyeSana laf anlatamıcam hıh desene
Benimkiler üşengeç inatçıYok ama onun durum farklı:)
Merak etmişler,nasıl aldın,nasıl olur.Ortada kıskançlık var.İmrenme var buna dikkat edelim
Büyük migroslara git:)Benimkiler üşengeç inatçı
Çok uzak nevoş biliyon muBüyük migroslara git:)
Senin kaç kaldı.Ben daha gidip alamadım:)Bir sefer deneme amaçlı aldım:)Kodu tanımlayınca kolay ikna oluyorlar artık sizin kaç pınarınız kaldı geriye
Benimde öyle 8-9 km falan uzak:)Çok uzak nevoş biliyon mu
Benim 51Senin kaç kaldı.Ben daha gidip alamadım:)Bir sefer deneme amaçlı aldım:)
Bu mu uzakBenimde öyle 8-9 km falan uzak:)
9 tane aldım 43 kaldı. Dün tiramisu yaptım nefis olduSenin kaç kaldı.Ben daha gidip alamadım:)Bir sefer deneme amaçlı aldım:)
Toplu taşımaya binmiyorum:)Bu mu uzak
Mantıyı harcadılar resmen matmazelBu defa ısrarla katılım yapmayacağım elticim. Hüsrana uğradım
Afiyet olsun9 tane aldım 43 kaldı. Dün tiramisu yaptım nefis oldu
Not alıyorum bide. Ne aldım ne kaldı gibi karışıklık olmasın
Benim 1 kilometre yakınımdaBenimde öyle 8-9 km falan uzak:)
Sagol canım sizedeAfiyet olsun
Alinazik ile mantı alır diyordum:)Mantıyı harcadılar resmen matmazel
Keşke yakın olsa:)Benim 1 kilometre yakınımda