- 8 Haziran 2013
- 57.001
- 151.406
- 898
Ben demiştim amaaaKaptanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben demiştim amaaaKaptanım
Artık herkes öğrendiNiye kimse bilmiyor mu?
Anladım aşko hadi bakalım temizliğe döneyim işler beni bekliyoreeEvet 2 defa oldum ama 1inde aldım diğerinde fasulye sayıldım devrettim:)
Bana hiç popüler tarif kalmadığı için hiç alamıyordum.Bunda yine olmaz diyordum ama umut varmış
Sunum önemli demek:)
Bunda alamazsam sadece sofra hakkım kalıyor.Onda tarif yok ya:)Diğerlerinde fos sonuncu olurum
Pandemide değişiyor. İmza, madde falan kalmadı. Okullar yok denip ertesi gün açılıyor, gece 12’de kurul toplantısı yapılıp her okul kafasına göre karar alıyor. Milli eğitim bile artık spontane takılıyorsa Pınar da takılabilir.Pınar firması :)Ama şartlar belli değişmez canım:)Anlaşma yapılmış,sonradan değişemez:)Sen memursun bilirsin.İmzalanan şeyler değişebilir mi?Sonradan madde eklenir mi?
Ben de biliyordum.Artık herkes öğrendi
Yok canım bu değişmez sanmıyorum:)Ben espiri olarak öyle söyledim:)Pandemide değişiyor. İmza, madde falan kalmadı. Okullar yok denip ertesi gün açılıyor, gece 12’de kurul toplantısı yapılıp her okul kafasına göre karar alıyor. Milli eğitim bile artık spontane takılıyorsa Pınar da takılabilir.
Ya atıyor herkes biliyor zaten:)Ben de biliyordum.
O değil de annemlere gelmişken bugün yine bi Migros’a uğradım. Kasa görevlilerine laf anlatmak Migros’ta çocukla gezmekten daha zor.Yok canım bu değişmez sanmıyorum:)Ben espiri olarak öyle söyledim:)
Yani anlaşma yapılmış olay bitmiş ve labneyi biz hep böyle yaptık:)
Eğitim almaları lazım:)O değil de annemlere gelmişken bugün yine bi Migros’a uğradım. Kasa görevlilerine laf anlatmak Migros’ta çocukla gezmekten daha zor.
Afiyet olsun canım şimdiden coook lezzetli olcak emin ol karamelize sogan ayrı bi tat veriyorAy oylamada az oy almak çeneme vurdu, amma konuştum gideyim de Oriana nın hamburgerinden yapayım bugün menümüz hamburger, ekmeklerini yapacağım şimdi, köfteleri önceden yapıp buzluğa atmıştım, karamelize soğanlı deneyeceğim ben de şimdi
Yok ondan değil Nevoş. Diyorum ki karta tanımlı, Pınar beyazlar ücretsiz, böyle böyle. Hep bir sorgulama halindeler. Nerede, nasıl, kaç tane, o nasıl oluyor ya, Allah Allah, bir deneyelim ama sanmıyorum, aaa valla oldu...Eğitim almaları lazım:)
Dur ya daha bitmediNevoş ne olmus oyle Nevreste
Kıskanıyorlar biziYok ondan değil Nevoş. Diyorum ki karta tanımlı, Pınar beyazlar ücretsiz, böyle böyle. Hep bir sorgulama halindeler. Nerede, nasıl, kaç tane, o nasıl oluyor ya, Allah Allah, bir deneyelim ama sanmıyorum, aaa valla oldu...
Ne zaman bitiyorduDur ya daha bitmedi
Kız öyle bir soruyor ki, nasıl yaptın bunu diyor. Yarıştım kazandım dedimKıskanıyorlar bizi
Bitti bittş artık baksana 10 tane ondesinn ama olsun belki pınar bi iyilik yapar bubseferlik 2. Ye de vericem ödül derDur ya daha bitmedi
Sana laf anlatamıcam hıh deseneKız öyle bir soruyor ki, nasıl yaptın bunu diyor. Yarıştım kazandım dedim
Bakmadım ama 3 gün sürüyordu sanki:)Ne zaman bitiyordu