Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Ay oylamada az oy almak çeneme vurdu, amma konuştum🤣🤣🤣 gideyim de Oriana OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. nın hamburgerinden yapayım🤣 bugün menümüz hamburger, ekmeklerini yapacağım şimdi, köfteleri önceden yapıp buzluğa atmıştım, karamelize soğanlı deneyeceğim ben de şimdi 🤗🤩

Aa bilmiyordum diğer pınar ayrı mı bundan demek ki😂
2 hak var canım ben daha 1 defa kazandım:)Her pınar başka :)Bu hafta kazanırsam diğer 5 hafta fasulyeyim:)Bu yıl 2. olduğu için yine fasulyeyim:)

2 hak var canım ben daha 1 defa kazandım:)Her pınar başka :)Bu hafta kazanırsam diğer 5 hafta fasulyeyim:)Bu yıl 2. olduğu için yine fasulyeyim:)
Hee anladim aşko ben iki kere birinci oldun diye aklımda kalmış geçen pinar beyazlilarda 🤣

Yani neticede sesimi duyan bir yetkili var :KK53: Hediye miktarını reklam ajansı mı yoksa Pınar mı belirliyor?
Pınar firması :)Ama şartlar belli değişmez canım:)Anlaşma yapılmış,sonradan değişemez:)Sen memursun bilirsin.İmzalanan şeyler değişebilir mi?Sonradan madde eklenir mi?

Boşnak mantısı nedir öyle yaaaa :rolleyes:enfes görünüyordu. Diğer oyum da rosto köfteye verdim. İkisi de en üst derecede iştah kabartan yemekler benim için😍 yapan arkadaşların ellerine sağlık başarılar dilerim💐💐
Teşekkür ederim:KK36:

Hee anladim aşko ben iki kere birinci oldun diye aklımda kalmış geçen pinar beyazlilarda 🤣
Evet 2 defa oldum ama 1inde aldım diğerinde fasulye sayıldım devrettim:)
Bana hiç popüler tarif kalmadığı için hiç alamıyordum.Bunda yine olmaz diyordum ama umut varmış:70:
Sunum önemli demek:)
Bunda alamazsam sadece sofra hakkım kalıyor.Onda tarif yok ya:)Diğerlerinde fos sonuncu olurum:70:

Back