- 28 Haziran 2011
- 61.107
- 153.753
- 898
Degil değilPopüler tarif aslında
Neyse sen fasulye değil misin zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degil değilPopüler tarif aslında
Değilim alırsam olacağımPopüler tarif aslında
Aa bilmiyordum diğer pınar ayrı mı bundan demek kiDegil değil
Okusun bence magduriyetimizi görsün ben daha beyaz almadım okusun bunlarıNevreste şekerim, Pınar yetkilisi okuyor mu arada burayı?
Pınar yetkilisi değil reklam ajansı ilgileniyor:)Nevreste şekerim, Pınar yetkilisi okuyor mu arada burayı?
Ondan bişey olmaz yaa peehhPınar yetkilisi değil reklam ajansı ilgileniyor:)
2 hak var canım ben daha 1 defa kazandım:)Her pınar başka :)Bu hafta kazanırsam diğer 5 hafta fasulyeyim:)Bu yıl 2. olduğu için yine fasulyeyim:)Aa bilmiyordum diğer pınar ayrı mı bundan demek ki
Yani neticede sesimi duyan bir yetkili var Hediye miktarını reklam ajansı mı yoksa Pınar mı belirliyor?Pınar yetkilisi değil reklam ajansı ilgileniyor:)
Hee anladim aşko ben iki kere birinci oldun diye aklımda kalmış geçen pinar beyazlilarda2 hak var canım ben daha 1 defa kazandım:)Her pınar başka :)Bu hafta kazanırsam diğer 5 hafta fasulyeyim:)Bu yıl 2. olduğu için yine fasulyeyim:)
Pınar firması :)Ama şartlar belli değişmez canım:)Anlaşma yapılmış,sonradan değişemez:)Sen memursun bilirsin.İmzalanan şeyler değişebilir mi?Sonradan madde eklenir mi?Yani neticede sesimi duyan bir yetkili var Hediye miktarını reklam ajansı mı yoksa Pınar mı belirliyor?
İşime gelirse eklerimPınar firması :)Ama şartlar belli değişmez canım:)Anlaşma yapılmış,sonradan değişemez:)Sen memursun bilirsin.İmzalanan şeyler değişebilir mi?Sonradan madde eklenir mi?
Sen niye beni ifşa ediyorsun hem?Pınar firması :)Ama şartlar belli değişmez canım:)Anlaşma yapılmış,sonradan değişemez:)Sen memursun bilirsin.İmzalanan şeyler değişebilir mi?Sonradan madde eklenir mi?
Teşekkür ederimBoşnak mantısı nedir öyle yaaaa enfes görünüyordu. Diğer oyum da rosto köfteye verdim. İkisi de en üst derecede iştah kabartan yemekler benim için yapan arkadaşların ellerine sağlık başarılar dilerim
Evet 2 defa oldum ama 1inde aldım diğerinde fasulye sayıldım devrettim:)Hee anladim aşko ben iki kere birinci oldun diye aklımda kalmış geçen pinar beyazlilarda
Niye kimse bilmiyor mu?Sen niye beni ifşa ediyorsun hem?
KaptanımNeler oluyor burdaaa