Teşekkür ederim canım hayırlısı olsunAma beklemiyordum:)Bakalım son gün ne olacak:)Valla canım , her noktasıyla mükemmel bir sunum, 1.liği de sonuna kadar hak ediyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım hayırlısı olsunAma beklemiyordum:)Bakalım son gün ne olacak:)Valla canım , her noktasıyla mükemmel bir sunum, 1.liği de sonuna kadar hak ediyorsun
O kadar da değil ElifSoylede benim pınarları da eve göndersin ayşo
Öyle zaten canım eve gelecek:)Soylede benim pınarları da eve göndersin ayşo
Eve gelecek canım koli:)O kadar da değil Elif
Hayır, Elif beyaz için eve göndersinler diyörEve gelecek canım koli:)
Katılmadan, sadece sohbete gelenlere de yollasın dimi ama onda da bir emek var, hatta oy verenlere de yollasın, coşsun buralarSoylede benim pınarları da eve göndersin ayşo
Yok nevoş beyazlarimı göndersinÖyle zaten canım eve gelecek:)
Ben de nevoş gibi anladımYok nevoş beyazlarimı göndersin
Ne var araya sıkıştırsan nolurduO kadar da değil Elif
Ama gidip kolayca alıyoruz.52 tanesini ne yapacaksın bozulurYok nevoş beyazlarimı göndersin
Madem iyilik yapiyo ramazan zekatını kk da dağıtsın nolacak kiKatılmadan, sadece sohbete gelenlere de yollasın dimi ama onda da bir emek var, hatta oy verenlere de yollasın, coşsun buralar
Fabrikayı üstümüze yapsın benceKatılmadan, sadece sohbete gelenlere de yollasın dimi ama onda da bir emek var, hatta oy verenlere de yollasın, coşsun buralar
Ay bu çok iyiydiMadem iyilik yapiyo ramazan zekatını kk da dağıtsın nolacak ki
Onlar bana göndersin ben dağıtırım önce migrosa beyaz göndersinlerAma gidip kolayca alıyoruz.52 tanesini ne yapacaksın bozulur
Bu daha da iyiymişFabrikayı üstümüze yapsın bence
Sizin orada yokmuş ya çok ilginç:)Onlar bana göndersin ben dağıtırım önce migrosa beyaz göndersinler
Bunu konuşalımBu daha da iyiymiş
Ben fitre kabul edebilirimAy bu çok iyiydi
Pınar koca şehirde çalışmıyor nevoşSizin orada yokmuş ya çok ilginç:)
Popüler tarif aslındaAma yıllardır hiç çok oy almadı