Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Ay oylamada az oy almak çeneme vurdu, amma konuştum gideyim de OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. nın hamburgerinden yapayım bugün menümüz hamburger, ekmeklerini yapacağım şimdi, köfteleri önceden yapıp buzluğa atmıştım, karamelize soğanlı deneyeceğim ben de şimdi

Aa bilmiyordum diğer pınar ayrı mı bundan demek ki
2 hak var canım ben daha 1 defa kazandım:)Her pınar başka :)Bu hafta kazanırsam diğer 5 hafta fasulyeyim:)Bu yıl 2. olduğu için yine fasulyeyim:)

2 hak var canım ben daha 1 defa kazandım:)Her pınar başka :)Bu hafta kazanırsam diğer 5 hafta fasulyeyim:)Bu yıl 2. olduğu için yine fasulyeyim:)
Hee anladim aşko ben iki kere birinci oldun diye aklımda kalmış geçen pinar beyazlilarda

Yani neticede sesimi duyan bir yetkili var Hediye miktarını reklam ajansı mı yoksa Pınar mı belirliyor?
Pınar firması :)Ama şartlar belli değişmez canım:)Anlaşma yapılmış,sonradan değişemez:)Sen memursun bilirsin.İmzalanan şeyler değişebilir mi?Sonradan madde eklenir mi?

Teşekkür ederim

Hee anladim aşko ben iki kere birinci oldun diye aklımda kalmış geçen pinar beyazlilarda
Evet 2 defa oldum ama 1inde aldım diğerinde fasulye sayıldım devrettim:)
Bana hiç popüler tarif kalmadığı için hiç alamıyordum.Bunda yine olmaz diyordum ama umut varmış
Sunum önemli demek:)
Bunda alamazsam sadece sofra hakkım kalıyor.Onda tarif yok ya:)Diğerlerinde fos sonuncu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…