• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Daha ne yapacaksın Nevoş, 1.sin zaten 😂🤩
Yok canım ya bir Oriana OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. geçiyor bir ben:)
Birde canım ben artık kafayı bozdum derdim 1.lik değil:)Tamam olursa güzel bende almak isterim bir seferinde:)Çünkü 2 yıldır yapıyorum bu yarışmayı:)
Ama sunumda hep üste çıkmak istiyorum.Yani sana,ona ,buna ,şuna şunu şöyle yapın.Aman ışığı ayarlayın,şu tabağı kullanın derken altı boş olmamalı size örnek olmam lazım:)

Numarasını verelim sen bir ara konuş:70:
Çatır çatır herkesi etiketleyip, patır patır laf söylüyor bu alsem alsem , arar ,altından girer, üstünden çıkar pınarın, pınar da sırf kurtulmak için tamam hanımefendi, katılan herkese koli yollayacağız der, biz de nasipleniriz🤣🤣🤣🤣

SEVGİLİ PINAR YETKİLİSİ, bak beyim, sana 2 çift lafım var. sen ki KOOOOOOOSSSSKOCA PINARSIN, bense Fakir bir alsem’im. Ne olurdu yani Beyaz’da yaptığın gibi ilk 3’e hediye versen. Cebine bile değmez. Eksildiğini bile hissetmezsin.
Çok ikna edici 😂😂

Çatır çatır herkesi etiketleyip, patır patır laf söylüyor bu alsem alsem , arar ,altından girer, üstünden çıkar pınarın, pınar da sırf kurtulmak için tamam hanımefendi, katılan herkese koli yollayacağız der, biz de nasipleniriz🤣🤣🤣🤣
Kötü mü olur 😂

Aynen yapar:70:

Yok canım ya bir Oriana OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. geçiyor bir ben:)
Birde canım ben artık kafayı bozdum derdim 1.lik değil:)Tamam olursa güzel bende almak isterim bir seferinde:)Çünkü 2 yıldır yapıyorum bu yarışmayı:)
Ama sunumda hep üste çıkmak istiyorum.Yani sana,ona ,buna ,şuna şunu şöyle yapın.Aman ışığı ayarlayın,şu tabağı kullanın derken altı boş olmamalı size örnek olmam lazım:)
Valla canım , her noktasıyla mükemmel bir sunum, 1.liği de sonuna kadar hak ediyorsun🥰🤗

Back