Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Daha ne yapacaksın Nevoş, 1.sin zaten 😂🤩
Yok canım ya bir Oriana OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. geçiyor bir ben:)
Birde canım ben artık kafayı bozdum derdim 1.lik değil:)Tamam olursa güzel bende almak isterim bir seferinde:)Çünkü 2 yıldır yapıyorum bu yarışmayı:)
Ama sunumda hep üste çıkmak istiyorum.Yani sana,ona ,buna ,şuna şunu şöyle yapın.Aman ışığı ayarlayın,şu tabağı kullanın derken altı boş olmamalı size örnek olmam lazım:)

Numarasını verelim sen bir ara konuş:70:
Çatır çatır herkesi etiketleyip, patır patır laf söylüyor bu alsem alsem , arar ,altından girer, üstünden çıkar pınarın, pınar da sırf kurtulmak için tamam hanımefendi, katılan herkese koli yollayacağız der, biz de nasipleniriz🤣🤣🤣🤣

SEVGİLİ PINAR YETKİLİSİ, bak beyim, sana 2 çift lafım var. sen ki KOOOOOOOSSSSKOCA PINARSIN, bense Fakir bir alsem’im. Ne olurdu yani Beyaz’da yaptığın gibi ilk 3’e hediye versen. Cebine bile değmez. Eksildiğini bile hissetmezsin.
Çok ikna edici 😂😂

Çatır çatır herkesi etiketleyip, patır patır laf söylüyor bu alsem alsem , arar ,altından girer, üstünden çıkar pınarın, pınar da sırf kurtulmak için tamam hanımefendi, katılan herkese koli yollayacağız der, biz de nasipleniriz🤣🤣🤣🤣
Kötü mü olur 😂

Aynen yapar:70:

Yok canım ya bir Oriana OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. geçiyor bir ben:)
Birde canım ben artık kafayı bozdum derdim 1.lik değil:)Tamam olursa güzel bende almak isterim bir seferinde:)Çünkü 2 yıldır yapıyorum bu yarışmayı:)
Ama sunumda hep üste çıkmak istiyorum.Yani sana,ona ,buna ,şuna şunu şöyle yapın.Aman ışığı ayarlayın,şu tabağı kullanın derken altı boş olmamalı size örnek olmam lazım:)
Valla canım , her noktasıyla mükemmel bir sunum, 1.liği de sonuna kadar hak ediyorsun🥰🤗

Back