Biz hiç benzemiyoruz ,karakter olarak ama tip aynıO balık ben ikizler:)İşte bi ihtimal sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz hiç benzemiyoruz ,karakter olarak ama tip aynıO balık ben ikizler:)İşte bi ihtimal sordum
Ah mehmet şefi görmelisin nevoşAyyy keşke baksaydım ,nette videoları falan vardır.Daha güzel sunum yapardım.Bak Sosyal çatala dolasaydın dedi,hiç düşünemedim:)
Bunda yap bari kaçırmayalımBak, ikna etmezsem alsem değilim
Bakayım belki bulurum:)Ah mehmet şefi görmelisin nevoş
Balıksa ondan kanım kaynamış demek kiBiz hiç benzemiyoruz ,karakter olarak ama tip aynıO balık ben ikizler:)
Daha ne yapacaksın Nevoş, 1.sin zatenAyyy keşke baksaydım ,nette videoları falan vardır.Daha güzel sunum yapardım.Bak Sosyal çatala dolasaydın dedi,hiç düşünemedim:)
At bana numarasını.Bunda yap bari kaçırmayalım
Yok canım ya bir Oriana geçiyor bir ben:)Daha ne yapacaksın Nevoş, 1.sin zaten
Var nevoş youtube da atmayı bilsem buraya ekleyecektimBakayım belki bulurum:)
Kazen'e yaz o versinAt bana numarasını.
Bakayım:)Var nevoş youtube da atmayı bilsem buraya ekleyecektim
Çatır çatır herkesi etiketleyip, patır patır laf söylüyor bu alsem , arar ,altından girer, üstünden çıkar pınarın, pınar da sırf kurtulmak için tamam hanımefendi, katılan herkese koli yollayacağız der, biz de nasiplenirizNumarasını verelim sen bir ara konuş
Çok ikna ediciSEVGİLİ PINAR YETKİLİSİ, bak beyim, sana 2 çift lafım var. sen ki KOOOOOOOSSSSKOCA PINARSIN, bense Fakir bir alsem’im. Ne olurdu yani Beyaz’da yaptığın gibi ilk 3’e hediye versen. Cebine bile değmez. Eksildiğini bile hissetmezsin.
Yazarım bilirsinKazen'e yaz o versin
Kötü mü olurÇatır çatır herkesi etiketleyip, patır patır laf söylüyor bu alsem , arar ,altından girer, üstünden çıkar pınarın, pınar da sırf kurtulmak için tamam hanımefendi, katılan herkese koli yollayacağız der, biz de nasipleniriz
Aynen yaparÇatır çatır herkesi etiketleyip, patır patır laf söylüyor bu alsem , arar ,altından girer, üstünden çıkar pınarın, pınar da sırf kurtulmak için tamam hanımefendi, katılan herkese koli yollayacağız der, biz de nasipleniriz
Soylede benim pınarları da eve göndersin ayşoKötü mü olur
Valla canım , her noktasıyla mükemmel bir sunum, 1.liği de sonuna kadar hak ediyorsunYok canım ya bir Oriana geçiyor bir ben:)
Birde canım ben artık kafayı bozdum derdim 1.lik değil:)Tamam olursa güzel bende almak isterim bir seferinde:)Çünkü 2 yıldır yapıyorum bu yarışmayı:)
Ama sunumda hep üste çıkmak istiyorum.Yani sana,ona ,buna ,şuna şunu şöyle yapın.Aman ışığı ayarlayın,şu tabağı kullanın derken altı boş olmamalı size örnek olmam lazım:)
Bence çok iyi fikirKötü mü olur