Teşekkür ederizAblasına bak kardeşini Al mantığıyla düşündüm
35 yaşında ama çok küçük görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederizAblasına bak kardeşini Al mantığıyla düşündüm
Ellerine emeğine sağlık canımNevreste , Kazen ve İsabel , muhteşem üçlü bana oy vermişler, yarışma takibinden usulca çekilebilirim, bu üçlüden ayni anda oy almış olmak bana yeter
Senin sunumun çok güzel ama canım, bir de masterchefte çıktı ,meşhur olduAma yıllardır hiç çok oy almadı
Bu defa ısrarla katılım yapmayacağım elticim. Hüsrana uğradımÇok şaşkınım
6 hafta konu ondan olmuyor :)Ama keşke olsaydı :)Pınar’la konuşsak ilk 3’e hediye vermez mi? Gönüller kırılmasın. koskoca pınara 3 koli bi şey demez
E benim de abim 38 yaşındaTeşekkür ederiz
35 yaşında ama çok küçük görünüyor
Masterchef izlemiyorum bayağıdır ondan haberim yokSenin sunumun çok güzel ama canım, bir de masterchefte çıktı ,meşhur oldu
Ama sen yapınca işler değiştiAma yıllardır hiç çok oy almadı
Hayırlısı olsun canımBu defa ısrarla katılım yapmayacağım elticim. Hüsrana uğradım
Evlenmeyi düşünmüyor yoksa olabilirdi.E benim de abim 38 yaşında
Teşekkür ederimAma sen yapınca işler değişti
Olsun, 6*3=18 koli eder. Koooooooooossssskoca Pınar yani bu Borsadan Pınar hissesi alsam daha kazançlı olurdu6 hafta konu ondan olmuyor :)Ama keşke olsaydı :)
Bu sezonu çok güzeldi, ben izledim, yemeğe ilgim olduğu için, seviyorum o programı, mehmet şef dürüp dürüp yedi yağlamalarıMasterchef izlemiyorum bayağıdır ondan haberim yok
Evlenmeyi düşünmüyor yoksa olabilirdi.
Numarasını verelim sen bir ara konuşOlsun, 6*3=18 koli eder. Koooooooooossssskoca Pınar yani bu Borsadan Pınar hissesi alsam daha kazançlı olurdu
Nasıl çatalla kiviriyordu yaa ölüyü diriltirBu sezonu çok güzeldi, ben izledim, yemeğe ilgim olduğu için, seviyorum o programı, mehmet şef dürüp dürüp yedi yağlamaları
İşte bi ihtimal sordumEvlenmeyi düşünmüyor yoksa olabilirdi.
Ayyy keşke baksaydım ,nette videoları falan vardır.Daha güzel sunum yapardım.Bak Sosyal çatala dolasaydın dedi,hiç düşünemedim:)Bu sezonu çok güzeldi, ben izledim, yemeğe ilgim olduğu için, seviyorum o programı, mehmet şef dürüp dürüp yedi yağlamaları
Bak, ikna etmezsem alsem değilimNumarasını verelim sen bir ara konuş