Biz hiç benzemiyoruz ,karakter olarak ama tip aynıİşte bi ihtimal sordum
Ah mehmet şefi görmelisin nevoşAyyy keşke baksaydım ,nette videoları falan vardır.Daha güzel sunum yapardım.Bak Sosyal çatala dolasaydın dedi,hiç düşünemedim:)
Bunda yap bari kaçırmayalımBak, ikna etmezsem alsem değilim
Bakayım belki bulurum:)Ah mehmet şefi görmelisin nevoş
Balıksa ondan kanım kaynamış demek kiBiz hiç benzemiyoruz ,karakter olarak ama tip aynıO balık ben ikizler:)
Daha ne yapacaksın Nevoş, 1.sin zatenAyyy keşke baksaydım ,nette videoları falan vardır.Daha güzel sunum yapardım.Bak Sosyal çatala dolasaydın dedi,hiç düşünemedim:)
At bana numarasını.Bunda yap bari kaçırmayalım
Yok canım ya birDaha ne yapacaksın Nevoş, 1.sin zaten
Var nevoş youtube daBakayım belki bulurum:)
Kazen'e yaz o versinAt bana numarasını.
Bakayım:)Var nevoş youtube daatmayı bilsem buraya ekleyecektim
Çatır çatır herkesi etiketleyip, patır patır laf söylüyor buNumarasını verelim sen bir ara konuş
Çok ikna ediciSEVGİLİ PINAR YETKİLİSİ, bak beyim, sana 2 çift lafım var. sen ki KOOOOOOOSSSSKOCA PINARSIN, bense Fakir bir alsem’im. Ne olurdu yani Beyaz’da yaptığın gibi ilk 3’e hediye versen. Cebine bile değmez. Eksildiğini bile hissetmezsin.
Yazarım bilirsinKazen'e yaz o versin
Kötü mü olurÇatır çatır herkesi etiketleyip, patır patır laf söylüyor bualsem , arar ,altından girer, üstünden çıkar pınarın, pınar da sırf kurtulmak için tamam hanımefendi, katılan herkese koli yollayacağız der, biz de nasipleniriz
Aynen yaparÇatır çatır herkesi etiketleyip, patır patır laf söylüyor bualsem , arar ,altından girer, üstünden çıkar pınarın, pınar da sırf kurtulmak için tamam hanımefendi, katılan herkese koli yollayacağız der, biz de nasipleniriz
Valla canım , her noktasıyla mükemmel bir sunum, 1.liği de sonuna kadar hak ediyorsunYok canım ya birOriana geçiyor bir ben:)
Birde canım ben artık kafayı bozdum derdim 1.lik değil:)Tamam olursa güzel bende almak isterim bir seferinde:)Çünkü 2 yıldır yapıyorum bu yarışmayı:)
Ama sunumda hep üste çıkmak istiyorum.Yani sana,ona ,buna ,şuna şunu şöyle yapın.Aman ışığı ayarlayın,şu tabağı kullanın derken altı boş olmamalı size örnek olmam lazım:)
Bence çok iyi fikirKötü mü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?