• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Ben de kullandımm🤩🤩🤩
firdefs firdefs ve @Evva ya verdim, ama herkesin dediği gibi hepsi gerçekten birbirinden güzeldi yani, hepsi 1.liğe layık maaşallah 💃💃💃🌸🌸🌸
Teşekkür ederim😊 Ben de sana verdim.İskenderdi. ♥️
Dediğiniz gibi herkesin ki çok güzeldi. 2 oy verme hakkımız vardı. Herkesin eline , emeğine sağlık. 😊😘🤗😍👍🏾♥️

Evliliği düşünmüyormuşsun diye duydum ama şansımı deneyeyim 😂😂😂
Evet düşünmüyorum. 😊 Şimdiye kadar istemedim. Çocukken bile derdim. Ben evlenmeyeceğim diye. 😊😀 Kalpten söylenilenler gerçek olur derler. Demekki kalpten düşünmüşüm ki gerçek oldu.😊♥️ Ama halimden memnunum. Kardeşlerim , ailem yeter bana. 😊♥️😍🤗😘

Yaaa hayır oglan hastaydi ya o siralar pek.bakamadimm sosyalimmm♥️♥️♥️
Affına sigınıyorrrumm😚Gözümün önünden ayirmicam senii sözzz:anne::dua:
Kuzumm benim kıyamam sana ya balliskom, ben yarismada yokum sana takılayım dedim🤩😍🤗 bunlar hep sevgiden 🍒🍒🍒🍒 ınş pro olursun balliskom 🙏🍒🤩😍🤗💋

Evet düşünmüyorum. 😊 Şimdiye kadar istemedim. Çocukken bile derdim. Ben evlenmeyeceğim diye. 😊😀 Kalpten söylenilenler gerçek olur derler. Demekki kalpten düşünmüşüm ki gerçek oldu.😊♥️ Ama halimden memnunum. Kardeşlerim , ailem yeter bana. 😊♥️😍🤗😘
Saygı duyuyorum :KK52:

Back