- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Görüyorum görüyorum 1.ci olucamŞansın var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüyorum görüyorum 1.ci olucamŞansın var
Yaaa hayır oglan hastaydi ya o siralar pek.bakamadimm sosyalimmmBeni o kadar takip etmiyorsun yaaniii hımmm düşünücem bunu ballisko
Evet düşünmüyorum. Şimdiye kadar istemedim. Çocukken bile derdim. Ben evlenmeyeceğim diye. Kalpten söylenilenler gerçek olur derler. Demekki kalpten düşünmüşüm ki gerçek oldu. Ama halimden memnunum. Kardeşlerim , ailem yeter bana.Evliliği düşünmüyormuşsun diye duydum ama şansımı deneyeyim
Kuzumm benim kıyamam sana ya balliskom, ben yarismada yokum sana takılayım dedim bunlar hep sevgiden ınş pro olursun balliskom ❤Yaaa hayır oglan hastaydi ya o siralar pek.bakamadimm sosyalimmm
Affına sigınıyorrrummGözümün önünden ayirmicam senii sözzz
Insallah kuzum vallahi cok istyrm insaallh olurmKuzumm benim kıyamam sana ya balliskom, ben yarismada yokum sana takılayım dedim bunlar hep sevgiden ınş pro olursun balliskom ❤
Evrene olumlu mesaj gönderiyoruz olacak❤Insallah kuzum vallahi cok istyrm insaallh olurm
Saygı duyuyorumEvet düşünmüyorum. Şimdiye kadar istemedim. Çocukken bile derdim. Ben evlenmeyeceğim diye. Kalpten söylenilenler gerçek olur derler. Demekki kalpten düşünmüşüm ki gerçek oldu. Ama halimden memnunum. Kardeşlerim , ailem yeter bana.
Saygı duyuyorum
Evrene olumlu mesaj gönderiyoruz olacak❤
Afiyet bal şeker olsunNevreste abla bana yağlama gönderdiğin için teşekkür ederim
Diğer arkadaşlara başarılar dilerim. Sarma ve dolmamı yapmamışsınız ayrıca teeesüf ederim
Önce bana sorman gerekmiyor muGörmeden kız mı istenir ya çok çirkinseTalip benim abime düşünüyorum maa abimin haberi yoK
Çok şaşkınımBen yarışmayı kapadım canım Sana başarılar
Ama yıllardır hiç çok oy almadıNevreste nevoş yağlama oy almaz mı demistin
Ablasına bak kardeşini Al mantığıyla düşündümÖnce bana sorman gerekmiyor muGörmeden kız mı istenir ya çok çirkinse
Ama yanlış kişi