- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
Çok teşekkür ederimmOyumu hamburger ve de boşnak mantısından yana kullandım. Hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimmOyumu hamburger ve de boşnak mantısından yana kullandım. Hayırlı olsun
Farkında olmadan hedefi tam 12den vurmuşsun öyle canım , ben de sonuca şaşırmıyorum, zaten oy vermek için gelip, buraya yazan üyeler de tüm tariflerin çok güzel olduğunu yazıyor herkes gözüne, gönlüne göre bir tarife veriyor oyunuGerçekten öyleymiş, nasıl iş anlamadım. Gerçi çok da şaşırmamak lazım. Tariflerin hepsi güzel bu sefer. Ali ile hünkar uçar nasılsa diye oyumu diğer bayıldığım hamburgerle yağlamaya vermiştim. Asıl onlar uçtu.
❤Tatlı bela
Ne yani ballisko oyunu bana vermedin mi yoksa fururum seni ,şimdi bakicamNevreste bak vallhi bu ikiside tam 12 den vuruşluk oylara isabet ettii bu sefer kirmizi olmak dilegiyleee
Hangisiydi seninkiiiiiiNe yani ballisko oyunu bana vermedin mi yoksa fururum seni ,şimdi bakicam
Talip benim abime düşünüyorum maa abimin haberi yoKAyşoo talip mi var sorup duruyon
Beni o kadar takip etmiyorsun yaaniii hımmm düşünücem bunu balliskoHangisiydi seninkiiiiii
Sen tarif aldın mı sahur için onu de bi sosyalimBeni o kadar takip etmiyorsun yaaniii hımmm düşünücem bunu ballisko
Aldım tabisi mervisko yikicam ortalığı ben geliyomSen tarif aldın mı sahur için onu de bi sosyalim
Süpersin hadı bakalım cıkar içindeki canavarıAldım tabisi mervisko yikicam ortalığı ben geliyom
Ben yarışmayı kapadım canım Sana başarılaryasminsay gel hele senle yarisiyoruz gel
Heee bende 1.cilige oynuyomBen yarışmayı kapadım canım Sana başarılar
Şansın varHeee bende 1.cilige oynuyom