Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah yaso ahFazla oy alamayacağımı biliyordum ama, son 5’te olmayı beklemiyordum açıkçası![]()
Bayaaa hemde bizde ilerlemisikOylama baya ilerlemiş![]()
Ahh şimdi ne desem fülüzümBayaaa hemde bizde ilerlemisik![]()
Susak evvam susakAhh şimdi ne desem fülüzüm![]()
Neyse, dondurucuya mantı attığım yanıma kâr kaldı FilizCan’ımAh yaso ah![]()
BencedeSusak evvam susak![]()
Şans evvam şansBencede![]()
Rica ederim canımmmTeşekkür ederiz minnoşumuzz![]()
Bende kayseri mantısı iyi oy alır diye düşünmüştüm, herkesin sevdiği bir şeydir manti, benim tarifim de ramazan iftarlarına yakışan bir tarif olduğu için biraz daha oy alır diye düşünmüştüm ama hünkarların beğendiğini, kadınlar kulübüne beğendiremedikFazla oy alamayacağımı biliyordum ama, son 5’te olmayı beklemiyordum açıkçası![]()
Nasip canım, tariflerin hepsi görsel şölen gibi. O yüzden KK’ya hak veriyorumBende kayseri mantısı iyi oy alır diye düşünmüştüm, herkesin sevdiği bir şeydir manti, benim tarifim de ramazan iftarlarına yakışan bir tarif olduğu için biraz daha oy alır diye düşünmüştüm ama hünkarların beğendiğini, kadınlar kulübüne beğendiremedikönde giden tarifler de çok iddialı ama onlar da sonuna kadar hakediyor
![]()
Margaret Hale ,gördün mü canım senin beyti, benim hünkârı geçti ,ben yazmıştım sana bu oylama işine hiç belli olmuyor diye
![]()
Bence deNasip canım, tariflerin hepsi görsel şölen gibi. O yüzden KK’ya hak veriyorum
Kazanacak arkadaşı şimdiden tebrik edelim bence![]()
Evliliği düşünmüyormuşsun diye duydum ama şansımı deneyeyimEvet . Bekarım.![]()
Gerçekten öyleymiş, nasıl iş anlamadım. Gerçi çok da şaşırmamak lazım. Tariflerin hepsi güzel bu sefer.Bende kayseri mantısı iyi oy alır diye düşünmüştüm, herkesin sevdiği bir şeydir manti, benim tarifim de ramazan iftarlarına yakışan bir tarif olduğu için biraz daha oy alır diye düşünmüştüm ama hünkarların beğendiğini, kadınlar kulübüne beğendiremedikönde giden tarifler de çok iddialı ama onlar da sonuna kadar hakediyor
![]()
Margaret Hale ,gördün mü canım senin beyti, benim hünkârı geçti ,ben yazmıştım sana bu oylama işine hiç belli olmuyor diye
![]()
Ayşoo talip mi var sorup duruyonEvliliği düşünmüyormuşsun diye duydum ama şansımı deneyeyim![]()