Eee günaydııın tanısmadın mı seeen
Demek senin evinin Tatianası enişteHahahaa, geçenlerde YouTube'da robot videoları seyrediyorum, çeşitli alanlarda kullanılmak üzere dünyadaki belli şirketlerin tasarladığı robotlar var, her neyse dedim ev işi yapan robotlara da bakayım, 2 tane buldum biri siliyor süpürüyor, bulaşık makinesine tabakları vb yerleştiriyor.
Eşime dedim ki robotları beğendim alsak ne güzel olur, sen ne yapacaksın ki robotu ev işini yapan benim dedi, e sana yardımı dokunsun diye demiştim dedim, tembelliğini kabul eden dürüst de bir yanım vardır
Mutfağı biliyorum da yemek yapmayı sevmiyorum hamur işi yaparım ama onu yemekten saymıyorum
Ayy denk gelmemişim sanırım yaa, görümcen vardı sanki bi yarışmada onu hatırlıyorum(ya da o kardeşindi de ben mi yanlış hatırladım ki)Günaydın
O sıra banlıydı muhabbeti kaçırmışEee günaydııın tanısmadın mı seeen
Günaydınn, çay içer misin canım?
Ama ben vermedimTeşekkür ederiz
Tanışmadım sanırım, tanışmışsam da unutmuşum demek kiEee günaydııın tanısmadın mı seeen
Kardeşimin eşi katılmıştı yazın:)Ayy denk gelmemişim sanırım yaa, görümcen vardı sanki bi yarışmada onu hatırlıyorum(ya da o kardeşindi de ben mi yanlış hatırladım ki)
Olsun eşin beğenmiş oy vermen şart mıAma ben vermedim
Demlersen olur valla, filme oturduk şimdi eşimle kim demliycek diye çok gerginiz gel kurtar bizi bu derttenGünaydınn, çay içer misin canım?
Yazı tura atınDemlersen olur valla, filme oturduk şimdi eşimle kim demliycek diye çok gerginiz gel kurtar bizi bu dertten
Hah tamam kardeşinin eşini hatırlıyorum bak ben de katılmıştım onunla çünkü. Ama kız kardeşini bilmiyorum demek ki ben denk gelmemişim hiçKardeşimin eşi katılmıştı yazın:)
Kız kardeşim eski üye ara ara gelip gidiyor.Ama bu sıralar hatta pınar beyazdan beri buralarda:)
3. yarışması hatta eskiden yine katılmıştı 4. yarışması olacak:)
Köz patlıcan yatağında fellah köftesi yaptı:)
O kalkıp suyunu koydu, ben de demliycem inşallah birazdan, o da tepsiye koyup getirecek güzel bi anlaşma olduYazı tura atın
Onun katıldığı yarışmada sen banlıydın galiba ondan muhabbeti kaçırmış olabilirsin canım:)Çok buraya gelmiyor zatenHah tamam kardeşinin eşini hatırlıyorum bak ben de katılmıştım onunla çünkü. Ama kız kardeşini bilmiyorum demek ki ben denk gelmemişim hiçneyse geç olsun güç olmasın artık öğrenmiş oldum
İyi olmuşO kalkıp suyunu koydu, ben de demliycem inşallah birazdan, o da tepsiye koyup getirecek güzel bi anlaşma oldu
Olabilir yoksa unutmazdım benceeOnun katıldığı yarışmada sen banlıydın galiba ondan muhabbeti kaçırmış olabilirsin canım:)Çok buraya gelmiyor zaten
İlk 3 ü seç desekİyiki yokum. Bunlar nasıl sunumlar
Herkese başarılar dilerim
Yok seçmemİlk 3 ü seç desek1.yi seçmek zor ondan öyle dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?