• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Ayıptır söylemesi kilo yapmıyor😬
O kadar karbonhidrata evdekiler çöp adam gibi, ben de boy yok o yüzden kilom normal görünüyor ama eşimle kız uzun, kızım spor yapıyor geçen gelmiş anne karın kaslarıma bak dedi, karnını göremiyorum ki kasını göreyim dedim🤣🤣🤣
Maşaallah ne güzel ablacım:60:
İnşaallah hep öyle olur:)

Niye ki ,yemek yüzünden mi nevoş 🤷‍♀️ evde yürünmüyor ya bende dört dönüyorum başım döndü 😂
Dışarı çıkamadım ve zamanım olmadı:)2 saattir pc deyim:)
Boş kalmadım:)

Ayıptır söylemesi kilo yapmıyor😬
O kadar karbonhidrata evdekiler çöp adam gibi, ben de boy yok o yüzden kilom normal görünüyor ama eşimle kız uzun, kızım spor yapıyor geçen gelmiş anne karın kaslarıma bak dedi, karnını göremiyorum ki kasını göreyim dedim🤣🤣🤣
Beni de kilo almıyorum diye sevmiyorlar abla beni bu topikte 😂 herkes löp löp geziyor. ben xs bedenim diye linçliyorlar 🙄

Gün aşırı mı?🤔
Emin misin ablam?🤔
Evinin mutfağı nerede biliyor musun?🤔
Hahahaa, geçenlerde YouTube'da robot videoları seyrediyorum, çeşitli alanlarda kullanılmak üzere dünyadaki belli şirketlerin tasarladığı robotlar var, her neyse dedim ev işi yapan robotlara da bakayım, 2 tane buldum biri siliyor süpürüyor, bulaşık makinesine tabakları vb yerleştiriyor.
Eşime dedim ki robotları beğendim alsak ne güzel olur, sen ne yapacaksın ki robotu ev işini yapan benim dedi, e sana yardımı dokunsun diye demiştim dedim, tembelliğini kabul eden dürüst de bir yanım vardır 🤣

Mutfağı biliyorum da yemek yapmayı sevmiyorum hamur işi yaparım ama onu yemekten saymıyorum 🤣

Back