Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Ayıptır söylemesi kilo yapmıyor😬
O kadar karbonhidrata evdekiler çöp adam gibi, ben de boy yok o yüzden kilom normal görünüyor ama eşimle kız uzun, kızım spor yapıyor geçen gelmiş anne karın kaslarıma bak dedi, karnını göremiyorum ki kasını göreyim dedim🤣🤣🤣
Maşaallah ne güzel ablacım:60:
İnşaallah hep öyle olur:)

Ayıptır söylemesi kilo yapmıyor😬
O kadar karbonhidrata evdekiler çöp adam gibi, ben de boy yok o yüzden kilom normal görünüyor ama eşimle kız uzun, kızım spor yapıyor geçen gelmiş anne karın kaslarıma bak dedi, karnını göremiyorum ki kasını göreyim dedim🤣🤣🤣
Beni de kilo almıyorum diye sevmiyorlar abla beni bu topikte 😂 herkes löp löp geziyor. ben xs bedenim diye linçliyorlar 🙄

Gün aşırı mı?🤔
Emin misin ablam?🤔
Evinin mutfağı nerede biliyor musun?🤔
Hahahaa, geçenlerde YouTube'da robot videoları seyrediyorum, çeşitli alanlarda kullanılmak üzere dünyadaki belli şirketlerin tasarladığı robotlar var, her neyse dedim ev işi yapan robotlara da bakayım, 2 tane buldum biri siliyor süpürüyor, bulaşık makinesine tabakları vb yerleştiriyor.
Eşime dedim ki robotları beğendim alsak ne güzel olur, sen ne yapacaksın ki robotu ev işini yapan benim dedi, e sana yardımı dokunsun diye demiştim dedim, tembelliğini kabul eden dürüst de bir yanım vardır 🤣

Mutfağı biliyorum da yemek yapmayı sevmiyorum hamur işi yaparım ama onu yemekten saymıyorum 🤣

Back