Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Demek senin evinin Tatianası enişte
Adam görevinden memnun, boşuna masraf yapmayın
Bana mutfak işi olsun
Titiz diye oldu bunlar hep
Daha sabah gözünü açıyor sağı solu silmeye başlıyor, eve yardımcı gelse çıldırır diyor çünkü rahat çalışmasına izin vermez, orayı silemedin, burayı güzel süpüremedin deyip başının etini yer yardımcının, ya eve boyacılar geliyor adamların peşinde elinde bezle geziyor, tek bir minik sıçrama olmayacak anında siler kalmasın diye, bu ablanız boşuna ev işlerini devretmedi, al dedim sana süpürge süpür dilediğince, artık alışkanlık oldu benim elimde süpürgeyi görürse dur ben süpüreyim diyor alıyor

“Hem cinnetlik, hem de cennetlik koca nasıl olur”un örneği, maşallah

İşte ideal evlilik

“Hem cinnetlik, hem de cennetlik koca nasıl olur”un örneği, maşallah
İşte kimi kadınlar titiz eşlerinin temizlik isteklerine yetişmek için cinnet geçirir, ben de dedim ki cinnet geçirmek eşimin hanesine eksi puan olur yazıktır kıyamam kaç yıllık aşkım sonuçta, cinnet olmasın cennet olsun dedim eşimi cennetlik yapmaya karar verdim, o titiz ben rahat yapıya sahibiz, onun eline süpürgeyi ver her yeri süpürsün, bana evrak ver kurum kurum gezeyim, o da resmî işleri hiç sevmez, falanca kuruma ben gideyim sen de evi temizle de hemen kabul eder, ters olmuşuz

Yaaaa gercekten miiii acayip sevindim güle güle kullan. Nasıl memnun kaldin mi ? Ya olmadı ozelden yazayım
Yaz özelden canım şimdilik bir sıkıntısı yok. Kullanışlı bir cihaz.
Teşekkür ederim
Etkisini kullandıkça göreceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…