Sende seçemiyorsan biz hiç seçemeyiz ,imkansızYok seçmemhepsi birbirinden efso
Titiz diye oldu bunlar hepDemek senin evinin Tatianası enişte
Adam görevinden memnun, boşuna masraf yapmayın
Bana mutfak işi olsun
Bi tekrar bakimSende seçemiyorsan biz hiç seçemeyiz ,imkansız
10 bin yaparım fazlasını bilmemNevoş sen yavaş yürürsen bende yürürüm
Nevoş gel 10 binde anlaşalım piliiss10 bin yaparım fazlasını bilmem
Canoomm cihazın geldi miBi tekrar bakim
Tamam anlaştıkNevoş gel 10 binde anlaşalım piliiss
“Hem cinnetlik, hem de cennetlik koca nasıl olur”un örneği, maşallahTitiz diye oldu bunlar hep
Daha sabah gözünü açıyor sağı solu silmeye başlıyor, eve yardımcı gelse çıldırır diyor çünkü rahat çalışmasına izin vermez, orayı silemedin, burayı güzel süpüremedin deyip başının etini yer yardımcının, ya eve boyacılar geliyor adamların peşinde elinde bezle geziyor, tek bir minik sıçrama olmayacak anında siler kalmasın diye, bu ablanız boşuna ev işlerini devretmedi, al dedim sana süpürge süpür dilediğince, artık alışkanlık oldu benim elimde süpürgeyi görürse dur ben süpüreyim diyor alıyor
İşte ideal evlilikTitiz diye oldu bunlar hep
Daha sabah gözünü açıyor sağı solu silmeye başlıyor, eve yardımcı gelse çıldırır diyor çünkü rahat çalışmasına izin vermez, orayı silemedin, burayı güzel süpüremedin deyip başının etini yer yardımcının, ya eve boyacılar geliyor adamların peşinde elinde bezle geziyor, tek bir minik sıçrama olmayacak anında siler kalmasın diye, bu ablanız boşuna ev işlerini devretmedi, al dedim sana süpürge süpür dilediğince, artık alışkanlık oldu benim elimde süpürgeyi görürse dur ben süpüreyim diyor alıyor
6 tane favorim var. Mecbur kurra çekecemBi tekrar bakim
Yaaaa gercekten miiiiGeldiilk seansı uyguladım bile
İşim çıkarsa o bile olmazKorkunun ecele faydası yok yarın görelim
İşte kimi kadınlar titiz eşlerinin temizlik isteklerine yetişmek için cinnet geçirir, ben de dedim ki cinnet geçirmek eşimin hanesine eksi puan olur yazıktır kıyamam kaç yıllık aşkım sonuçta, cinnet olmasın cennet olsun dedim eşimi cennetlik yapmaya karar verdim, o titiz ben rahat yapıya sahibiz, onun eline süpürgeyi ver her yeri süpürsün, bana evrak ver kurum kurum gezeyim, o da resmî işleri hiç sevmez, falanca kuruma ben gideyim sen de evi temizle de hemen kabul eder, ters olmuşuz“Hem cinnetlik, hem de cennetlik koca nasıl olur”un örneği, maşallah
Yaz özelden canımYaaaa gercekten miiiiacayip sevindim güle güle kullan. Nasıl memnun kaldin mi ? Ya olmadı ozelden yazayım
Yaz özelden canımşimdilik bir sıkıntısı yok. Kullanışlı bir cihaz.
Teşekkür ederim
Etkisini kullandıkça göreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?