- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam sırası var:)Tatlıda yapacağız ama bu hafta değil :)Bu hafta yemekler demek ki, yönetime rica etsem haftaya pasta olsa
Gerçi keşke bu yarışma tatlı ya da pasta olsaydı, p.tesi 49'um, herkesten bol bol tatlı pasta istiyorum
2 yazdım amaNevoooş şimdi bişeyi netleştirelim katılan kişi sayısı kadar oy olcaktıya yani 15 oy hakkımız mı var şimdiiii Nevreste
Ahahahha ya belki değişir dedimdi ama olmadı mı gol değil mi buda2 yazdım ama
İnşallah valla bu kadar tatlıya 49'u gördüysemAblam sırası var:)Tatlıda yapacağız ama bu hafta değil :)
Maşaallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versinBirlikte daha nice mutlu yıllar geçiririz inşaallah
Ohhhh daha ne olsun maşaallah kızında pastayı yapacakmışİnşallah valla bu kadar tatlıya 49'u gördüysem
Kızım pasta yapacak, ne'li istersin dedi, sen kremayı meyveleri hazırla ben yerken birleştiririm dedim Tatlı deyince bile gözüm dönüyor
Bak vallahi aynı ben diyorumİnşallah valla bu kadar tatlıya 49'u gördüysem
Kızım pasta yapacak, ne'li istersin dedi, sen kremayı meyveleri hazırla ben yerken birleştiririm dedim Tatlı deyince bile gözüm dönüyor
15 çok yaAhahahha ya belki değişir dedimdi ama olmadı mı gol değil mi buda
Tamam madem sen ne dersen o15 çok ya
Ama işimiz zor:)Tamam madem sen ne dersen o
Aldım tmm yasiNe cevabı kız, soru falan görmedim ki
Telefonu 5 dk elime alıp, işime dönüyorum
Ne sormuştun ya da yazmıştın
Yoktur değil mi:))Ohhhh daha ne olsun maşaallah kızında pastayı yapacakmış
Tatlı sevmeyen kadın var mı acaba
Sosyal ben bugün hiç yürümedim:)Aldım tmm yasi
Yemek yapmışsın,daha neSosyal ben bugün hiç yürümedim:)
Kilo yapmıyorsa afiyet bal şeker olsunYoktur değil mi:))
Bizde hamur işi de çok yeniyor, kimisi yapar buzluğa atar veya kavanozlara koyar haftalarca yenir, bizde sanki evde yamyamlar var gibi
Daha fırından çıkarken tepsinin yarısı bitiyor, hiç bilmem yapayım da buzluğa atayım fırsat vermiyorlar ki, gün aşırı da yaparım aslında
Kendime sanayi tipi fırın bakacağım sonunda
Aynen sunum,toparlama,konu açma uğraştırdı:)Sonra eşim işten geldi ona da hazırladım:)Yemek yapmışsın,daha ne
Sende mune ablamın kızı olabilir misinBak vallahi aynı ben diyorum
Ben 30 yaşına girdim. Mune abla 19’unda doğurduysa bi ihtimalSende mune ablamın kızı olabilir misin
Ayıptır söylemesi kilo yapmıyorKilo yapmıyorsa afiyet bal şeker olsun
Benimkilerde öyle:)
Eskisi gibi değil şimdi ne yapsam bitiyor:)
Gün aşırı mı?Yoktur değil mi:))
Bizde hamur işi de çok yeniyor, kimisi yapar buzluğa atar veya kavanozlara koyar haftalarca yenir, bizde sanki evde yamyamlar var gibi
Daha fırından çıkarken tepsinin yarısı bitiyor, hiç bilmem yapayım da buzluğa atayım fırsat vermiyorlar ki, gün aşırı da yaparım aslında
Kendime sanayi tipi fırın bakacağım sonunda