Maşaallah ne güzel ablacımAyıptır söylemesi kilo yapmıyor
O kadar karbonhidrata evdekiler çöp adam gibi, ben de boy yok o yüzden kilom normal görünüyor ama eşimle kız uzun, kızım spor yapıyor geçen gelmiş anne karın kaslarıma bak dedi, karnını göremiyorum ki kasını göreyim dedim
Niye ki ,yemek yüzünden mi nevoşSosyal ben bugün hiç yürümedim:)
Eşimle tanıştığımız zamanlarda hemen evlenseydik 30 yaşında çocuğum olurdu gerçekten, kızım 26 yaşında.Ben 30 yaşına girdim. Mune abla 19’unda doğurduysa bi ihtimal
Dışarı çıkamadım ve zamanım olmadı:)2 saattir pc deyim:)Niye ki ,yemek yüzünden mi nevoşevde yürünmüyor ya bende dört dönüyorum başım döndü
Beni de kilo almıyorum diye sevmiyorlar abla beni bu topikteAyıptır söylemesi kilo yapmıyor
O kadar karbonhidrata evdekiler çöp adam gibi, ben de boy yok o yüzden kilom normal görünüyor ama eşimle kız uzun, kızım spor yapıyor geçen gelmiş anne karın kaslarıma bak dedi, karnını göremiyorum ki kasını göreyim dedim
Maşallah. Allah uzun ve sağlıklı ömürler nasip eylesin hepinizeEşimle tanıştığımız zamanlarda hemen evlenseydik 30 yaşında çocuğum olurdu gerçekten, kızım 26 yaşında.
Pazartesi acısını çıkarmazsan bende bişey bilmiyorum nevoşumDışarı çıkamadım ve zamanım olmadı:)2 saattir pc deyim:)
Boş kalmadım:)
Yarın hallederim inşaallahPazartesi acısını çıkarmazsan bende bişey bilmiyorum nevoşum
Yavaş yuru nevoş bak sonra benim dizim agriyoYarın hallederim inşaallah
Evet nevoşum malesef incilerin hepsi şahaaane yineAma işimiz zor:)
Asıl sen yavaş yürüYavaş yuru nevoş bak sonra benim dizim agriyo
Yine şahaneyizEvet nevoşum malesef incilerin hepsi şahaaane yine
Hahahaa, geçenlerde YouTube'da robot videoları seyrediyorum, çeşitli alanlarda kullanılmak üzere dünyadaki belli şirketlerin tasarladığı robotlar var, her neyse dedim ev işi yapan robotlara da bakayım, 2 tane buldum biri siliyor süpürüyor, bulaşık makinesine tabakları vb yerleştiriyor.Gün aşırı mı?
Emin misin ablam?
Evinin mutfağı nerede biliyor musun?
Kocama sordum, seninle kardeşine oy verdiYine şahaneyiz
Teşekkür ederizKocama sordum, seninle kardeşine oy verdi
Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?