Yarın konuyu açacağımİkimci haftanin kategorisi bellimi acaba :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın konuyu açacağımİkimci haftanin kategorisi bellimi acaba :)
6 tane favorim var. Mecbur kurra çekecem
Tamam, anladım
Ne anladınTamam, anladım
Emojilerle oynatma beni canoNe anladın
Benimde olmamı isterdin tamam üzülme bir dahaki sefere inşallah
Yoo sende o 6nın içindesinEmojilerle oynatma beni cano
“Sana vermicem” anladım
39 dk kaldıŞu oylama başlayacağı günlerde zaman 2 ileri 1 geri yapıyor
Yok,arapça olan mı ay noldu bişey mi oldu ayşoASSOSyal yorum yazdığın “bu da geçer” profil mesajında yer alan fotodaki yazıyı okuyabildin mi?
Aşkısı, Arapça değil, Osmanlıca “bu da geçer yahu” yazıyor seni bi yoklayayım dedimYok,arapça olan mı ay noldu bişey mi oldu ayşo
Osmanlıca olan mı?ASSOSyal yorum yazdığın “bu da geçer” profil mesajında yer alan fotodaki yazıyı okuyabildin mi?
Ayy ben ne bileyim osmanlıca kız yüreğime indi abuk bişey yazıyor da gittim yorum yaptım diyeAşkısı, Arapça değil, Osmanlıca “bu da geçer yahu” yazıyor seni bi yoklayayım dedim
Evet yasiOsmanlıca olan mı?
YokHeyecan var mı kızlar
Anemde de var yağlanma.Benim de kilo göbek bölgesine toplanıyor .Dahiliyeye henüz gitmedim bakalım dr ne diyecek.Muhtemelendiyet falan der herhaldeGeçmiş olsun deynep. Karaciğer yağlanması annemde de 1. Dereceden çıktı. Tamamen bel blgesindeki yağlanma yüzünden. Kilo verince geçer dedi doktor. Diyet yapıyor Şimdi annem. Yine iş yerindeki bi abide vardı, o da aynı şekilde diyetle kurtuldu. Üzülme hiç.
Görünürde kan falan yok.İdrar tahkilinde var çıkıyor geçmiş dönemde de çıkmıştı .İdrarda kan hala devam ediyor mu canım?
Etmiyor ise, kum dökmüştür.
Rahat olun canım
Fasulye olduğundan rahatsındırYok
Hakikaten, niye heyecan yok