Telefonlarını iste Ben vermedim onlar verir belkiHe valla yaaaa. Arada azıcık sohbet etsek ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonlarını iste Ben vermedim onlar verir belkiHe valla yaaaa. Arada azıcık sohbet etsek ne olur
Kategorimiz tatlı değil ki, bende kumpas yokNevreste soğuk baklavacıyla Ali Nazikçi hepimizi etiketliyor, bir kumpasın içinde miyiz, kulağıma fısılda anlarım
alsem kumpas yapıyor olabilirKategorimiz tatlı değil ki, bende kumpas yok
Ama Naziklerin Ali kategoriye uygun
Html kodlar göründüBende öyle gördümKesin banlanıyorummmm
Eki Görüntüle 2822268
Yanialsem kumpas yapıyor olabilir
özleyeceğim seni tatlı kısKesin banlanıyorummmm
Eki Görüntüle 2822268
Vayyyyy uyanıkYani
Ki Mune ablam patlıcanı da çok sever. Naziklerin Ali’yi ben yaptığımda söylemişti
Ayşe kesin araştırdı
Yemin ederim bi şey araştırmadımYani
Ki Mune ablam patlıcanı da çok sever. Naziklerin Ali’yi ben yaptığımda söylemişti
Ayşe kesin araştırdı
Beni bi sen özlersin zaten cennamözleyeceğim seni tatlı kıs
özlerim tabiiBeni bi sen özlersin zaten cennam
Özlemezsin inşallah bebitoözlerim tabii
Biz özlemeyiz değil miBeni bi sen özlersin zaten cennam
Gerek olursa özlerim,yoksa yokÖzlemezsin inşallah bebito
sen eltinle bir oldun beni sallatmaya çalışıyorsunBiz özlemeyiz değil mi
Bu hafta yemekler demek ki, yönetime rica etsem haftaya pasta olsaKategorimiz tatlı değil ki, bende kumpas yok
Ama Naziklerin Ali kategoriye uygun
Bizim dememizle sallanmazsın yavrimu, kendin bacağına sıkarsan bilememsen eltinle bir oldun beni sallatmaya çalışıyorsun
Beni postalamazsan Ben sana pasta yaparım ablaBu hafta yemekler demek ki, yönetime rica etsem haftaya pasta olsa
Gerçi keşke bu yarışma tatlı ya da pasta olsaydı, p.tesi 49'um, herkesten bol bol tatlı pasta istiyorum
Alsem’in de canı meyveli pasta istiyormuş. Yapar ablam yarınBu hafta yemekler demek ki, yönetime rica etsem haftaya pasta olsa
Gerçi keşke bu yarışma tatlı ya da pasta olsaydı, p.tesi 49'um, herkesten bol bol tatlı pasta istiyorum