Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Bu hafta yemekler demek ki, yönetime rica etsem haftaya pasta olsa
Gerçi keşke bu yarışma tatlı ya da pasta olsaydı, p.tesi 49'um, herkesten bol bol tatlı pasta istiyorum
Ablam sırası var:)Tatlıda yapacağız ama bu hafta değil :)
Maşaallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versinBirlikte daha nice mutlu yıllar geçiririz inşaallah

Ablam sırası var:)Tatlıda yapacağız ama bu hafta değil :)
Maşaallah rabbim sağlıklı uzun ömürler versinBirlikte daha nice mutlu yıllar geçiririz inşaallah
İnşallah valla bu kadar tatlıya 49'u gördüysem
Kızım pasta yapacak, ne'li istersin dedi, sen kremayı meyveleri hazırla ben yerken birleştiririm dedim Tatlı deyince bile gözüm dönüyor

İnşallah valla bu kadar tatlıya 49'u gördüysem
Kızım pasta yapacak, ne'li istersin dedi, sen kremayı meyveleri hazırla ben yerken birleştiririm dedim Tatlı deyince bile gözüm dönüyor
Ohhhh daha ne olsun maşaallah kızında pastayı yapacakmış
Tatlı sevmeyen kadın var mı acaba

Ohhhh daha ne olsun maşaallah kızında pastayı yapacakmış
Tatlı sevmeyen kadın var mı acaba
Yoktur değil mi:))
Bizde hamur işi de çok yeniyor, kimisi yapar buzluğa atar veya kavanozlara koyar haftalarca yenir, bizde sanki evde yamyamlar var gibi
Daha fırından çıkarken tepsinin yarısı bitiyor, hiç bilmem yapayım da buzluğa atayım fırsat vermiyorlar ki, gün aşırı da yaparım aslında

Kendime sanayi tipi fırın bakacağım sonunda

Kilo yapmıyorsa afiyet bal şeker olsun
Benimkilerde öyle:)
Eskisi gibi değil şimdi ne yapsam bitiyor:)

Kilo yapmıyorsa afiyet bal şeker olsun
Benimkilerde öyle:)
Eskisi gibi değil şimdi ne yapsam bitiyor:)
Ayıptır söylemesi kilo yapmıyor
O kadar karbonhidrata evdekiler çöp adam gibi, ben de boy yok o yüzden kilom normal görünüyor ama eşimle kız uzun, kızım spor yapıyor geçen gelmiş anne karın kaslarıma bak dedi, karnını göremiyorum ki kasını göreyim dedim

Gün aşırı mı?
Emin misin ablam?
Evinin mutfağı nerede biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…