Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonu ağır olmasın,ölüm olmasın bunlarda geçer:/Nasıl bir şey bu ,1 senemizi yedi,daha ne kadar yiyecek belli değil
Canısı ne alakaysa fitil verdi. Ben aile hekimine morluk kremi yazdırdım ama vulva olduğu için korkarak sürüyorum. Aile hekimi de dikkatli kullan, mukozalı yapıya denk gelmesin dedi. 2 güne geçecek gibi durmuyor.Losyon, krem tarzı bir ilaç vermedi mi yavrimu
Valla çarşamba yapıldı, inşallah pazartesiye kadar geçer. Allah büyük, yatıp kalkıp dua ediyorum. siz de dua edin bana.1 haftayı buluyor
Benim ikizlerde sancım olmuştu,açılmış mı diye bakmıştı.Kendi doktorum değildi acil gittim:)1 hafta ağrıdı:/
Amin askom aminSonu ağır olmasın,ölüm olmasın bunlarda geçer:/
CanımJennam
Olumsuz bakma geçer inşaallah:)Canısı ne alakaysa fitil verdi. Ben aile hekimine morluk kremi yazdırdım ama vulva olduğu için korkarak sürüyorum. Aile hekimi de dikkatli kullan, mukozalı yapıya denk gelmesin dedi. 2 güne geçecek gibi durmuyor.
Valla çarşamba yapıldı, inşallah pazartesiye kadar geçer. Allah büyük, yatıp kalkıp dua ediyorum. siz de dua edin bana.
Nasilsin naptin
Ruhani olarak süperim cancağzımNasılsın cancağızım?
Fitil, progesteron mu?Canısı ne alakaysa fitil verdi. Ben aile hekimine morluk kremi yazdırdım ama vulva olduğu için korkarak sürüyorum. Aile hekimi de dikkatli kullan, mukozalı yapıya denk gelmesin dedi. 2 güne geçecek gibi durmuyor.
Valla çarşamba yapıldı, inşallah pazartesiye kadar geçer. Allah büyük, yatıp kalkıp dua ediyorum. siz de dua edin bana.
Allah daha iyi etsin cancagizim Hafta sonu dinlen biraz,şehzaden yardım etsin sanaCok şükür iyiyim ben deRuhani olarak süperim cancağzım
Bedenen aynı şeyleri söyleyemeyeceğim
Sen nasılsın?
İyiyim hemsom,evdeyim aynen devamSen nasılsın?Nasilsin naptin
Rabbim daha da iyi etsin inşallahAllah daha iyi etsin cancagizim Hafta sonu dinlen biraz,şehzaden yardım etsin sanaCok şükür iyiyim ben de
Onu kanama dışında veriyorlar mı?Fitil, progesteron mu?
İnşallah ablamOlumsuz bakma geçer inşaallah:)
Hayır bebito, aptal aptal gynomax xl verdi bi de gyno lomexin Ne alaka yani. Mantar yok bi şey yokFitil, progesteron mu?
Amin cancağızımRabbim daha da iyi etsin inşallah
Allah sifa versin,dualarım seninle ❤Sağ olun bebitolar. İnşallah geçer Ama hiç geçecek gibi değil. bezelye gibi şişlik var içerde
Gebeliğe hazırlık haftasında başlanıyor elticim.Onu kanama dışında veriyorlar mı?