• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Losyon, krem tarzı bir ilaç vermedi mi yavrimu🤷🏻‍♀️
Canısı ne alakaysa fitil verdi. Ben aile hekimine morluk kremi yazdırdım ama vulva olduğu için korkarak sürüyorum. Aile hekimi de dikkatli kullan, mukozalı yapıya denk gelmesin dedi. 2 güne geçecek gibi durmuyor.
1 haftayı buluyor :KK43:
Benim ikizlerde sancım olmuştu,açılmış mı diye bakmıştı.Kendi doktorum değildi acil gittim:)1 hafta ağrıdı:/
Valla çarşamba yapıldı, inşallah pazartesiye kadar geçer. Allah büyük, yatıp kalkıp dua ediyorum. siz de dua edin bana.

Canısı ne alakaysa fitil verdi. Ben aile hekimine morluk kremi yazdırdım ama vulva olduğu için korkarak sürüyorum. Aile hekimi de dikkatli kullan, mukozalı yapıya denk gelmesin dedi. 2 güne geçecek gibi durmuyor.

Valla çarşamba yapıldı, inşallah pazartesiye kadar geçer. Allah büyük, yatıp kalkıp dua ediyorum. siz de dua edin bana.
Olumsuz bakma geçer inşaallah:)

Fitil, progesteron mu?

Onu kanama dışında veriyorlar mı?
Gebeliğe hazırlık haftasında başlanıyor elticim.
Yumurta toplamamda başlatıyordu dr.
Ayşe’ye de femara ile tedavi başlanmış sanırım benim anladığım. Yumurtlama haftasında olduğu için, başlatılmış olabilir.🤷🏻‍♀️

Back