1-2 saate belli olur:)Hem de nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1-2 saate belli olur:)Hem de nasıl
Bence belli ama bizim kız illa görecek bekliyoruz1-2 saate belli olur:)
Aslında ben hiç girmek istemedim. Ama kaynanam illa sende yardım edeceksin dedi. Madem öyle dedim, bana da açacaksınız, ben oklava işine girmem dedimÇok yordun kendini:/
Afiyet ile yersiniz inşaallah
İyiyim çok şükür
Yok canım bir aksilik olmazsa yarın yapacağım:)
Gecmis olsun canım
Sağ olun bebitolar. İnşallah geçer Ama hiç geçecek gibi değil. bezelye gibi şişlik var içerdeKötü olmuş
Geçmiş olsun canım:)
Pazartesiye geçer bence:)
Tabi canım temas ettiği kişi covid değilse kendi olamaz:)Bence belli ama bizim kız illa görecek bekliyoruz
Losyon, krem tarzı bir ilaç vermedi mi yavrimuStabil doktor vulvamın ağzına mıçtı. sol tarafı Mor, şiş ve ağrılı bir vulvam var artık Bana dua edin de pazartesiye kadar bu ağrı, mor, şişlik geçsin de bebek tedavimi yarıda kesmesin
Tüm gün stresliydi,beklemek zorTabi canım temas ettiği kişi covid değilse kendi olamaz:)
1 haftayı buluyorSağ olun bebitolar. İnşallah geçer Ama hiç geçecek gibi değil. bezelye gibi şişlik var içerde
Ben bütün gece uyumamıştımSabah karşı belli oldu hemen kalktık odayı değiştirdik:)Tüm gün stresliydi,beklemek zor
Cancağzım
Nasıl bir şey bu ,1 senemizi yedi,daha ne kadar yiyecek belli değilBen bütün gece uyumamıştımSabah karşı belli oldu hemen kalktık odayı değiştirdik:)
Sensiz olmaz zatenNeyse sonra rahat edersiniz:)Aslında ben hiç girmek istemedim. Ama kaynanam illa sende yardım edeceksin dedi. Madem öyle dedim, bana da açacaksınız, ben oklava işine girmem dedim
En zoru bana kaldı
Hadi, yarın olsun, gözler şenlensin
İnciler de yarın dizilecek değil mi?
Nasılsın cancağızım?Cancağzım