- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Sağol canım benimHadi gözünüz aydın
Onda yoksa sende olmaz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benimHadi gözünüz aydın
Onda yoksa sende olmaz canım
Söz konusu be olunca herşey mümkünTıp tarihine geçecek :)
Tabii,ama eşi o kadar yakınken negatif,bizim kız da öyledir bence Rahatlasin artık istiyorumİnsan korkuyor oda haklı:)Çocuklarda küçükKolay olmuyor:/
Kendi de,testi de negatif aretiminSöz konusu be olunca herşey mümkün
Bunda mütevazi ol bariSöz konusu be olunca herşey mümkün
Sorma askoTıp tarihine geçecek :)
Aynen canım mümkün değil:)Eşinde yoksa kendisine kimden geçtiTabii,ama eşi o kadar yakınken negatif,bizim kız da öyledir bence Rahatlasin artık istiyorum
İlla negatif enerjiyi çekecek:)Sorma asko
Gel de anlatAynen canım mümkün değil:)Eşinde yoksa kendisine kimden geçti
Yorgun, beli ağrımaktan vazgeçip, artık acımaya başlamış bir kadın gibi(yim) elticimNasılsın elticim
Negatif çıkınca dans edeceğizİlla negatif enerjiyi çekecek:)
Seninki de negatif çıkar o zaman kukrişim, sakin olAşko eşimin ki çıktı negatif benim ki hala yok
Çok yordun kendini:/Yorgun, beli ağrımaktan vazgeçip, artık acımaya başlamış bir kadın gibi(yim) elticim
Sen nasılsın?
Tarifini hazırladın mı?
Stabil doktor vulvamın ağzına mıçtı. sol tarafı Mor, şiş ve ağrılı bir vulvam var artık Bana dua edin de pazartesiye kadar bu ağrı, mor, şişlik geçsin de bebek tedavimi yarıda kesmesinNasılsın
Çalar oynarızNegatif çıkınca dans edeceğiz
Gecmis olsun canımStabil doktor vulvamın ağzına mıçtı. sol tarafı Mor, şiş ve ağrılı bir vulvam var artık Bana dua edin de pazartesiye kadar bu ağrı, mor, şişlik geçsin de bebek tedavimi yarıda kesmesin
Komşusunun kızındanAynen canım mümkün değil:)Eşinde yoksa kendisine kimden geçti
Kötü olmuşStabil doktor vulvamın ağzına mıçtı. sol tarafı Mor, şiş ve ağrılı bir vulvam var artık Bana dua edin de pazartesiye kadar bu ağrı, mor, şişlik geçsin de bebek tedavimi yarıda kesmesin
Bak o olabilirKomşusunun kızından
Hem de nasılÇalar oynarız