- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
Ahhaahaahah şaka kızzzz ben hep bana farklı gelenlere verdim bugüne kadarKendini şartlandırma bence
ÜzdüAhhaahaahah şaka kızzzz ben hep bana farklı gelenlere verdim bugüne kadar
Bunu Mune ablayı etiketleyerek söylemeliydinHerhalde yani, ne sandın? hatta mune bana oy verdiği için yönetici oldu
Ben ona oy vermedimSena ile Azze’de mi sana oy verdi?
Bi de ağam 1 nisan deyip çekiyormuş prolukları
1 saati var 1 saat pro olsakta sıkıntı yokBi de ağam 1 nisan deyip çekiyormuş prolukları
Bana nedense illaki ikinin biri sana gitcek gibi geliyor
Ahahahaha nedense çok mantıklı çünkü yazmışki neden verdiğimi kimse bilmiyorBi de ağam 1 nisan deyip çekiyormuş prolukları
Ağam sen de etikete dönmüyorsun, kaçak göçek yazdığımı polis gibi yakalıyorsunFena fikir değil
Evet ballikabak olabilirBana nedense illaki ikinin biri sana gitcek gibi geliyororijinal fikirlerin var
Ahahahaha nedense çok mantıklı çünkü yazmışki neden verdiğimi kimse bilmiyor
Ne kadar mütevazisinHerhalde yani, ne sandın? hatta mune bana oy verdiği için yönetici oldu
Abi 1 nisan şakası diye banla 1gün sonra aç ama proluk kalsınEvet ballikabak olabilir
Onun her şeyden haberi olurAğam sen de etikete dönmüyorsun, kaçak göçek yazdığımı polis gibi yakalıyorsun
Allah seni napmasinAbi 1 nisan şakası diye banla 1gün sonra aç ama proluk kalsınya da susuyum ben ya kaşınmiiim
Sen zaten benden değil miydin
Garantiledin, mühürledin 🗝🗝🗝Sen zaten benden değil miydin