Ya diyorum işte bana oy verdin diye aldınnnNevreste ablam bişi sorucam ben bu kurabiyelerden mi proluk aldım yoksa öylesine mi şimdi kafam karıştı burası ramazan yemekleriya çünkü
Kurabiyelerden kaynaklı olabilirNevreste ablam bişi sorucam ben bu kurabiyelerden mi proluk aldım yoksa öylesine mi şimdi kafam karıştı burası ramazan yemekleriya çünkü
Emmi’nin içinden gelmiş, ama sebebini söylemediNevreste ablam bişi sorucam ben bu kurabiyelerden mi proluk aldım yoksa öylesine mi şimdi kafam karıştı burası ramazan yemekleriya çünkü
Tamamdır teşekkür ederimEmmi’nin içinden gelmiş, ama sebebini söylemedi
Kurabiye oylamasının prolukları henüz verilmedi
Tamam ablacım kurabiyelere tekrar proluk verilirse görecez bakalım ay inşaAllah şaka değildir ahahahahKurabiyelerden kaynaklı olabilir
Böyle bir şeyin şakası olmaz canımTamamdır teşekkür ederim
Tamam ablacım kurabiyelere tekrar proluk verilirse görecez bakalım ay inşaAllah şaka değildir ahahahah
Yok canım alacağını söylemesi ancak şaka olurTamamdır teşekkür ederim
Tamam ablacım kurabiyelere tekrar proluk verilirse görecez bakalım ay inşaAllah şaka değildir ahahahah
Ya diyorum işte bana oy verdin diye aldınnn
Ben şaka yaptımBöyle bir şeyin şakası olmaz canım
Bu akşam ne kadar da sessizizBen şaka yaptım
Kk buraya bağlanmışHala 470
Bende anlamadımKk buraya bağlanmış
Nickler değişmese, sabit kalmışlar diyeceğim. Ama kontrol ediyorum profillerden, buradalarKk buraya bağlanmış
Vardır bir sebebiNickler değişmese, sabit kalmışlar diyeceğim. Ama kontrol ediyorum profillerden, buradalar
Bizi tınlamıyorlarKimse de bize yazmıyor
Abi birgün omurda herkese verirsen bi tek ben kalcam unutma emi beniFena fikir değil